2777
2789
عنوان

سه قلو

5865 بازدید | 18 پست

زن داداشم فارغ شد سه قلو پسر زایید. اینقدر خودش و مادرش اینا پز میدن که نگو کلا اخلاقشون عوض شده 

نه به مادرم محل میذاره نه به ما

اسمم انتخاب کردن اما نگفتن تا شناسنامه بگیرن، داداشمو یاد میده هر روز میفرسته با مادرم بحث کنه که چرا غذا نفرستادی چرا فلان کارو نکردی چرا کادو کم دادی…. از اولم بی حیا بود اما چون بچه دار نمیشد زبونش کوتاه بود الان اما دیگه خیلی پرو شدن

من شرایطشو ندارم بچه دار بشم خیلی ولی دلم میخواد… اما براشون خوشحالم

ولی خیلی خیلی پز میدن و قیافه گرفتن انگار یه کار عجیبی انجام داده

دلم خیلی گرفته 

چندبار اومدم بگم با ivf بچه درست کردن این کارا رو نداره بازم هیچی نگفتم.

البته خودشون میگن طبیعی سه قلو شده ولی من باورم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الان باید همه تون خوشحال باشید که خداروشکر 

چه اشکال داره بنده خدا براش عدا درست کنید واقعا سخته سه قلو بزرگ کردن

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

نه کار اونا درسته و نه حرفی که شما قصد زدنش رو داشتید

به طور کلی بی تفاوت باشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای الان باید همه تون خوشحال باشید که خداروشکر  چه اشکال داره بنده خدا براش عدا درست کنید واقع ...

مادر من خودش سنش بالاست اما چندین بار براشون غذا فرستاد مادرشم که همیشه اونجاست پیششه

اتفاقی فهمیدیم غذا رو که میبریم از برادرم قایم میکنن میگن هیچی نفرستاده

حتما سخته شمام کمک حالشون بشید سه تا بچه خیلی کار داره

اگر راه دادن تو خونه شون چشم کمک میکنیم

مدام مادرش و خواهرش و زن دایی و خاله و عمه و … رفت و آمد دارن

به مام گفتن فعلا بچه ها ممنوعه دیدنشون دکتر ممنوع کرده