2777
2789

به خصوص خواهر من که امثالش تو این سایت کم نیستن 

من ۲۴ سالم شد و هنوز تصمیم جدی برا ازدواج ندارم چون درسم باید بخونم و حس میکنم نمیتونم فعلا تو این سن از پس ازدواج و مسئولیت تاهل بر بیام 

خواهر من حوزه خونده و کلا شخصیتش بر خلاف من مذهبیه 

هر بحثی میشه ربطش میده به مجردی من و ی جورایی میخاد بگه که خیلی برتره که تو این سن ۲۶ سالگی دو تا بچه داره و ازدواج کرده 

مثلا الان بحث عیدی دادن شد با ی لحن تمسخرآمیزی گف چرا بابا باید به تو ک ۲۴ سالته عیدی بده:/ عیدی برا بچه های منه ک ۳ سالشونه نه تو ک مجردی 

یا درباره درسام تو خانواده حرف میزنم مثلا ی درس علمی اناتومی:/ یهو بحث درسای خودشو پیش میکشه که اره ما هم ی درس خدا شناسی داریم و فلان و فلان که از لحاظ درس خوندن من برترم چون با وجود تاهل درس خوندم تو ک مجردی بایدم تو این رشته قبول شده باشی:/ 

چجوری باهاش برخورد کنم 

خواهرت حسوده به نظرم 

اگر از وضعیتش راضی بود شما را با این رفتار نمیچزوند .

مطمئن باش از درون یه کاستی داره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت حسوده به نظرم  اگر از وضعیتش راضی بود شما را با این رفتار نمیچزوند . مطمئن باش از درون ...

خب آخه کلا راهمون جداست نمیدونم چرا باید بخاد ناراحتم کنه 

بهتره که زیاد به حرفاش توجهی نکنی و آینده ات رو به خاطر حرفهای دیگران خراب نکنی ازدواج و مجردی هر دو خوبند ولی مسیر زندگی هرکسی فرق داره و هرکس جوری که دوست داره انتخاب میکند نمیشه گفت کسی که ازدواج کرده برتری داره یا کسی که مجرده

اومدم بنویسم بخاطر حرفای اطرافیان که دیدم خواهرتون اینطور میگه.... واقعا اطرافیان خیلی نقش دارن

ینی به حدیه ک نمخام دیه باهاش هم کلام بشم 

کلا حالمو بهم میزنه

شک نکن داره نسبت بهت حسادت داره. مغزشو شستشو دادن آفرین بهت که از خواهر بزرگترت الگو نگرفتی و افکارت مستقل از بقیه هست

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
ینی به حدیه ک نمخام دیه باهاش هم کلام بشم  کلا حالمو بهم میزنه

میدونم

خودم کم نکشیده بودم از این حرفا

حالا هم دختر خاله ی بنده خدام رو گیر دادن

اونم ازدواج کنه به یه مجرد دیگه گیر میدن

خیلی زشته واقعا هم ادمو ناراحت میکنن هم دل ادمو میشکنن

بهتره که زیاد به حرفاش توجهی نکنی و آینده ات رو به خاطر حرفهای دیگران خراب نکنی ازدواج و مجردی هر دو ...

منم همینو میگم راهمون متفاوته 

ولی چرا باید اون چون ۲۱ ازدواج کرده اینجوری ناراحتم کنه انگاری من نتونستم قله رو فتح کنم

چقد سخته خواهرت باشه و انقد اختلاف نظر  خدا صبرت بده

من سعی میکنم زیاد باهاش هم کلام نشم چون واقعا تو خیلی چیزا فرق داریم 

این یکیشه خواهر من طرفدار کودک همسری ام هس میگه دخترمو ۱۵ شوهر میدم و من از الان دارم حرص اونم میخورم