2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن ازدواج افتخاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست
شک نکن داره نسبت بهت حسادت داره. مغزشو شستشو دادن آفرین بهت که از خواهر بزرگترت الگو نگرفتی و افکارت ...

اوم وقتی درباره رشته های تحصیلیمون حرف می‌زنیم بارها گفته اگه منم تجربی کنکور میدادم نخبه کشوری میشدم

البته اونم تو رشته خودش موفقه 

ولی نمیدونم وقتی درباره ازدواجم نظر میده چه برخوردی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سعی میکنم زیاد باهاش هم کلام نشم چون واقعا تو خیلی چیزا فرق داریم  این یکیشه خواهر من طرفدا ...

وای واقعا چرا‌گذاشتید خواهرت بره حوزه مغزشون می پوسد خنگ میشن چرا باید دختر رو پانزده سالگی شوهر بده 

عزیزم وقتی قراره چیزی تعریف کنید بهتره از قشر خاصی نام نبرید باعث اشتباه فکر کردن درباره اون قشر میشیم. . ممنون ازت.

بهتره خیلی توجه نکنید ولی چون خواهرت هست باید کنار بیای چون فعلا نمیتونی ازش جدا شی.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
عزیزم وقتی قراره چیزی تعریف کنید بهتره از قشر خاصی نام نبرید باعث اشتباه فکر کردن درباره اون قشر میش ...

درسته ولی صرفا میخواستم تحصیلاتشو بگم و بعد در ادامه حرفایی ک بینمون پیش میاد 

خودش خواسته بره دیه مسیر زندگیش دست خودشه

درسته مسیر زندگیش دست خودشه ولی نباید توی مسیرش زندگی دیگران رو تحت تاثیر بگذارد واقعا دخترش هم حق داره زندگیش رو انتخاب کند ولی کسایی که میرند حوزه زورگویی می کنند  و خودخواه میشن دیگر به نظر کسی اهمیت نمیدند 

درسته ولی صرفا میخواستم تحصیلاتشو بگم و بعد در ادامه حرفایی ک بینمون پیش میاد 

بله ولی الان اگه متوجه پیام ها شده باشی مردم نسبت به حوزه بد بین کردی درحالی که واقعا اینطور نیست.ممکنه بعضی ها افراطی باشن که داخل همه ی قشر ها هست.

بهتر بود از حوزه اسمی نبرید.💖

ممکنه خواهر شما بخاطر حسودی اینکار می‌کنه و... 🥰

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️