2777
2789

از ترس قلبم تو دهنمه 

تا حالا اینجوری دعوا نداشتم باهاش 

همسرم آدم خوبیه نه خیلی مذهبی نه خیلی عیاش 

از چهارشنبه سوری به بعد چون هی دورهمی بودیم اینم با بقیه قلیون میکشید 

رفیق باز نیس ولی هر دو هفته یا ماهی یه بار جمع میشن با هم 

حالا یه مدت خیلی خوب بود هر چی رک میگفتم میگفت باشه (ادمی نیس که ایرادهاشو قبول کنه باید غیر مستقیم بگی)

بعد دیدم حالا که خوبه گفتم این مدت قلیون زیاد کشیدی بخدا خوشم نمیاد و اینا 

شوهرم دیگه منفجر شد داد و بیداد که خوشم میاد هر غلطی بکنم 

مگه من زن ذلیلم تو به من تعیین کنی و فلان رفت بیزون خونه 

زنگ زد که بگو بابات بیاد دنبالت من کسی که خفه کنه منو خونه گیر بده نمیخام 

بعد منم گفتم بیا حرف میزنیم الان اومده جاشو حال انداخته برمم حال داد میزنه 

تا حالا اینجوری نشده بود خیلی لجبازه 

دست پیش گرفته پس نیفته، بگو اونقدری بزرگ شدیم خودمون مشکلمون‌رو حل کنیم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصفه شبی آخه

حالا میزاشتی فردا دعوا میکردی

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

پریوده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین خواهر من اون بکشه نکشه چی ب تو میرسه ها؟

به درکککککک واس چیزای الکی زندگی تو خراب نکن نزار روت تو روی شوهرت باز شه 

بهش بگو به من چ هر غلطی دوس داری بکن 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈