2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که میگن نفوس بد نزن واقعیته...فکر ما اتباقات پیرامونمون رو میسازه..با استفاده از انرژی هایی که ساطع میکنه.اگر گمان خوب داشته باشیم خوب میشه ولی خدا نکنه گمون بد ببریم...طرف میگفت شوهرم میخواسته خونه به نامم کنه گفتم نکن حوصله ندارم بعدا مشکل پیش بیاد بیفتم توی راه دادگاه و پاسگاه....دقیقا همین اتفاق افتاد و فروشنده با شریکش به مشکل خورد و طرف افتاد توی راه دادگاه و اینا....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

از وقتی بیمار شدم قبل اینکه طرف رو به روم حرف بزنه کاملا میفهمم از راست بوده یا دروغه بوی چیزی که نزدیک به خراب شدنه هیچ کس متوجه نمیشه ولی من کاملا میفهمم و...نمیتونم بگم

حالم بده و اینا حالم رو بدتر میکنن😢