🥹🥹🥹🥹مممنونم عزیزززجونم مرسییی که خوشحالم کردی گلم
عزیرم خوندن تاپیک فقط مهم نیست عزیزم باید به تاپیکم عمل کنی تو تاپیکم سوالی داشتی بپرس همیشه میام اونجا سر میزنم سوالی باشه جواب میدم .
من خیلی وقت پیشا میدونستم طبع بدنم سرده اما سر سری میگرفتم اهمیت نمیدادم تا اینکه تبدیل به بیماری شد . الانم که میبینی درد روماتیسم دارم . من با اون تاپیک و نوشتهام خوبه قپبه قولی انگار دوپینگ میکنم اما چون همسری دارم که همراهیم نمیکنه تو درمان یا دو ماه سه ماه دارو گیاهیم نمیگره یا
مثلا وسایل مایحتاج خونه رو گرمی نمیگره و چیز دیگه میگره منم از شر گشنگی مجبورم بخورم .. وگرنه ماهی که رعایت میکنم صد درصد همون ماه دردام میرن ... امیدوارم شما خوب بشی برا منم دعا کن عمل زانوم پولش جور شه چون مشکلاتی دارم مثل عفونت معده و... هر چقدم درمانش میکنم باز از شوهرم خانواده شوهرم و حتی خانواده خودم میگرم این میکروب .. ممکنه زانوم عفونت کنه خیلی نگرانم لطفا دعام کنید مممنونم ازتون .
عزیزم تاپیک قشنگ بخون بهش عمل کن خیلی از دوستانم دیدم تاپیک خوندن اما موقع عمل .. یا سر سری خوندن باید انقد بخونی تا همه چی بره تو حافظت من الان بدون خومدن هر چیزی رو میدونم سرده گرمه برا چی خوبه برا چی بده راستی برا ما سرکه خوب نیس اصلا حتی ابعوره من یجا تو تاپیک گفتم خوبه اما بده تو تجربه خودم و اطرافیانم و حتی تو نی نی سایت چیزا ترش کلا برا ما خوب نیست