ببین این حسا هس طبیعیه بلاخره چند سال باهم بودین خاطره خوب هم داشتین وای اگه فرصت دادی و ادم نشده گول بازی قلبتو نخور بعدا از خودت تشکر میکنی که جداشدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین این حسا هس طبیعیه بلاخره چند سال باهم بودین خاطره خوب هم داشتین وای اگه فرصت دادی و ادم نشده گو ...
انقدر فرصت داددم هزار بار فرصت دادم و التماس کردم چون خیلی دوسش داشتم ولی اون هیچوقت عوض نشد همیشه هنوزم نمیگه خودش مقصره میگه من مقصرم خودشفیته شدید 😭
افراد دارای اختلال خودشیفته روانی بیش نیستند و از پارتنرشونم تا یه فرد داغون و افسرده و بی اعتماد بنفس درست نکنن دست نمیکشن شما دلتنگ اون نیستی دلتنگ همون ورژن ساده خوشباور و تلاشگر خودتی که کنار اون آدم جا گذاشتیش افراد خودشیفته هیچ وقت قبول نمیکنن مقصرن و کوتاهی کردن همیشه نقش قربانی رو دارن و لذت میبرن از اینکه بقیه رو با دروغ هاشون کنترل کنن
اگه بچه نداری بدون تردید جدا شو افراد دارای اختلال خودشیفته روانی بیش نیستند و از پارتنرشونم تا یه ف ...
دقیقا تمام خصوصیات همسرمو گفتی و دقیقا با من همینکارو کرده دقیقا منم دلم برا خودم میسوزه در حدی که جگرم خونه اینجوری بگم نمتونم دگ بمونم مجبورم برای اینکه بتونم نفس بکشم جدابشم ۶ سال باهم بودیم و متاسفانه من هرخاطره ای یادم میاد این ادم توش بوده 💔