2777
2789

نمیدونم چرا این حس های مزخرفو دارم من خودم تصمیم به جدایی گرفتم چون بدترین بلا ها سرم اورد هرچی تلاش کردم درستش کنم بدتر شد 

بهم خیانت کرد خودشفیتس و هزار و یک مشکل داره 

ولی من قبلنا خیلی دوسش داشتم الان یجور حس هایی دارم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

ببین این حسا هس طبیعیه بلاخره چند سال باهم بودین خاطره خوب هم داشتین وای اگه فرصت دادی و ادم نشده گول بازی قلبتو نخور بعدا از خودت تشکر میکنی که جداشدی

کارما💫    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ❤️حرفات دل گرمی بود نه خداروشکر بچه ندارم 

این ادم هیجوره درست نشد نخواست خودشو بخاطرم تغییر بده 💔من چاره ای جز جدایی نداشتم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ببین این حسا هس طبیعیه بلاخره چند سال باهم بودین خاطره خوب هم داشتین وای اگه فرصت دادی و ادم نشده گو ...

انقدر فرصت داددم هزار بار فرصت دادم و التماس کردم چون خیلی دوسش داشتم ولی اون هیچوقت عوض نشد همیشه هنوزم نمیگه خودش مقصره میگه من مقصرم خودشفیته شدید 😭

اسی شدیدا درکت میکنم میدونم چه حسیه😥

هی دلم خالی میشه هی تمام دیشب تا صبح گریه کردم 

اگه بچه نداری بدون تردید جدا شو 

افراد دارای اختلال خودشیفته روانی بیش نیستند و از پارتنرشونم تا یه فرد داغون و افسرده و بی اعتماد بنفس درست نکنن دست نمی‌کشن شما دلتنگ اون نیستی دلتنگ همون ورژن ساده خوش‌باور و تلاشگر خودتی که کنار اون آدم جا گذاشتیش افراد خودشیفته هیچ وقت قبول نمیکنن مقصرن و کوتاهی کردن همیشه نقش قربانی رو دارن و لذت میبرن از اینکه بقیه رو با دروغ هاشون کنترل کنن

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
انقدر فرصت داددم هزار بار فرصت دادم و التماس کردم چون خیلی دوسش داشتم ولی اون هیچوقت عوض نشد همیشه ه ...

پس جدا شو که لطف بزرگی در حق خودت میکنی

خونه داری مستقل باشی یا میری پیش پدر مادرت؟

کارما💫    

اگه بچه نداری بدون تردید جدا شو افراد دارای اختلال خودشیفته روانی بیش نیستند و از پارتنرشونم تا یه ف ...

دقیقا تمام خصوصیات همسرمو گفتی و دقیقا با من همینکارو کرده دقیقا منم دلم برا خودم میسوزه در حدی که جگرم خونه اینجوری بگم نمتونم دگ بمونم مجبورم برای اینکه بتونم نفس بکشم جدابشم ۶ سال باهم بودیم و متاسفانه من هرخاطره ای یادم میاد این ادم توش بوده 💔

خودش میدونه فهمیدی یانه خیانت کرده !

اره خیانتش همون اول عقدمون بود من دوسال تلاش کردم هضم کنم و فراموش کنم ک نشد همش شکاک بودم بهش اعتماد نبود دگ بعدم کلا رفیق بازه خرابه بد دهن خسیس درو بشدت از خود راضی