2777
2789
عنوان

کیا مثل من سال تحویل رو خواب موندن

748 بازدید | 40 پست

من شدید خسته بودم و خوابم میومد به بابام گفتم بیدارم کنه سال تحویل، انگار نه انگار، اصلا صدام نزدن ☹☹☹ منم اصلا بیدار نشدم

تایمر هم گذاشته بودم برادر خیلی خیلی فوضولم اومده گوشیمو برداشته و رفته 😢😢 عصابم خردهههههه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

وااا اعصاب خوردی نداره ما هم خواب بودیم خیلی هم چسبیییددد

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما کلا خوابیدیم

ما  سال تحویل همیشه بیداریم 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

من بیدار بودم تا ۳ ، الان خوابم میاد می‌خوام باز بخوابم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خودتو زیاد درگیر نکن 

لحظه سال تحویل ما ی بیماااااار به شدت بد داشتیم پذیرش میکردیم تازه کتکم از بیمار خوردم 

خوابت بدتر از شرایط من بود؟ 😂

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
وااا اعصاب خوردی نداره ما هم خواب بودیم خیلی هم چسبیییددد

خب من دوست داشتم قبل سال تحویل بیدار باشم 😪

ما هم همگی خواب بودیم 😂 از پارسال تا امسال 🖐️

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.