2777
2789
عنوان

سقط هفته ۷

495 بازدید | 35 پست

۶ هفته و ۴ روزمه، دیروز لکه بینی داشتم رفتم سونو صدای قلبشم شنیدم... دکتر گف قلبش ضعیفه کند میزنه ممکنه نمونه... از صبح لکه بینیم بیشتر شد و از عصر شد خونریزی در حد پریود...   

شب عیده و همه خوشحالن... جز دل شکسته ی من... خدایا حکمتتو شکر

منم ماه قبل اونطور شدم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم، الهی که زودتر بچه سالم و عاقبت بخیر بهت بده خدا

مزسی بزودی دامنت سبز بشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم منم یک ماهو نیمه سقط کردم شیش هفته بودم ولی خب روحیه خیلی مهمه مهم اینه که میتونی باردار بشی ...

منم۶هفته بود از سونو.قلبشم تشکیل شده بود

دردم از یار است و درمان نیز هم

دقیقا دقیقا مثل منی  ،من رفتم سونو ۶هفته پنج روز زد و قلبش تشکیل شده بود و گفت مبارکه و...فرداش اومدم خونه لکه بینی شدم و دکتر گفت شیاف بزن و دوسه روز زدم ولی لکم کم نشد،رفتم دکتر جواب آزمایش و سونوم رو دادم و دکتر گفت ماه بعد بیا چکاب و...بعد گفت شیافا رو بکن روزی دوتا تا لکه بینی خوب بشه به محض اینکه از دکتر رفتم خونه تبدیل شد خونریزی و بعد رفتم سونو گفت جنین هست ولی قلبش نمیزنه  ،دکتر گفت دیگه شیاف نزن و تمام،دیروز سقط شد😭😭😭😭خدا برای هیچکس نخواد این حال رو