ب مادرم اطلاع دادم الان خونه مادرمم .مادرم خونه نبود.داره برمیگرده خونه بریم لباسامو از خونه خودم بیاریم.خیلی هم ناراحت بود از شوهرم.پدر ندارم فعلا ب برادرا هم نگفتم.الان ک رفتیم ب خونه اگه خونه بود شوهرم عکس العملم چی باشه.راستی دیشب ک منو انداخت بیرون من شاهد نداشتم ب ۱۱۰هم زنگ نزدم اما چون گفت اگه جایب داری خونه مادرت برو.میخوام لباسامو بیارم و بیام خونه مادرم.اما از طرفی میترسم همه چی ب نفع اون تموم شه.همون عدم تمکین و نرک منزل .اما اگه برم خونه و بمونم خیییییییییییییلی رودار میشه فک میکنه مادرم منو فرستاده ک طلاق نگیرم .راهکارتون چیه
بنظر من خیلی فعلا ماجرا رو گنده نکن الان یکی دو روزه قهر کردی تا دادگاه و تمکین و ...رفتی ؟ من باشم الان لباس نمیبرم وایمیسم یه هفته دیگع که اون موقع تب هر دومون خوابید برم برای لباس ها وقتی هم باشه منطقی تر حرف بزنیم با هم و حتی شاید شوهرم برای عید اومد خونه مامانم
اول اگه میخای باهاش زندگی کنی الان بهتره بری خونه مادرتون و چن روز بعد اون حتما میاد دنبالتون و خب.....
ولی اگه میخای واقعا جدا بشی ازش برو خونت.. سریع زنگ بزن 110 تا صورت جلسه کنه و بابت کتکی که بهت زده نامه میدن بری پزشک قانونی... که این نامه پزشک قانونی تو دادگاه خیلی به دردت میخوره.... و میتونی ازش دیه هم بگیری
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
اخه الان برگردم؟دیشب کتکم زده پرتم کرده بیرون.من پس عزت نفس ندارم؟
چرا این کارو کرده؟ دعوا بوده دیگه تو دعوا که حلوا کلوچه تقسیم نمیکنن برو خونه خودت بمون بگو دوس ندارم مامانم اینا بفهمن چی گذشته تو خونمون اگه لازمه معذرت خواهی هم بکن (بخاطر آرامش خودت نه چیز دیگه )
خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍