2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم کتکم زد انداخت بیرون خونه.حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2724 بازدید | 73 پست
ن نمیخوام اما یکی از فامیلای نزدیکش وکیله میترسم یادش بده 

چون خودش بیرون‌کرده

باید اول خودش میمد دنبالت

بعد سه نفر میمد

چهارماه باید خونه رو‌ترک کرده باشی بعد میتونه عدم تمکین بزنه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

خواهرانه بهت میگم این حرکتا عصاب و آرامش خودتو بهم میزنه

کوتاه بیا صبور باش و بدی های گذشته شو فراموش کن بخدا ضرر نمیکنی 

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من خیلی فعلا ماجرا رو گنده نکن الان یکی دو روزه قهر کردی تا دادگاه و تمکین و ...رفتی ؟ من باشم الان لباس نمیبرم وایمیسم یه هفته دیگع که اون موقع تب هر دومون خوابید برم برای لباس ها وقتی هم باشه منطقی تر حرف بزنیم با هم و حتی شاید شوهرم برای عید اومد خونه مامانم

ببین اینو به عنوان یه خواهر و کسی که مثل تو شوهر لجباز و قدرت طلبی داره میگم بیشتر مردای ایرانی دوس ...

شما درست میگید واقعا سر یه چیز الکی نباید دروهمسایه خبر دار شن یه چند روز بمونه خونه مادرش بدون اینکه اقدام خاصی کنه شوهرش آروم میشه خودش میاد سراغش

شما درست میگید واقعا سر یه چیز الکی نباید دروهمسایه خبر دار شن یه چند روز بمونه خونه مادرش بدون اینک ...

شاید مثل من چند روزش بشه چند ماه ولی اگر بخواد میتونه درستش کنه

مردا رام دست زنن(هر مردی)اگر زن بخواد

ما زنا نمیخوایم

بجای فکر کردن به درست کردن به چیزای منفی فکر میکنیم و این خیلی بده

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

اسی 

نظرات دوستان درسته 

اول اگه میخای باهاش زندگی کنی الان بهتره بری خونه مادرتون و چن روز بعد اون حتما میاد دنبالتون و خب..... 

ولی اگه میخای واقعا جدا بشی ازش برو خونت.. سریع زنگ بزن 110 تا صورت جلسه کنه و بابت کتکی که بهت زده نامه میدن بری پزشک قانونی... که این نامه پزشک قانونی تو دادگاه خیلی به دردت میخوره.... و میتونی ازش دیه هم بگیری

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
اخه الان برگردم؟دیشب کتکم زده پرتم کرده بیرون.من پس عزت نفس ندارم؟

چرا این کارو کرده؟ دعوا بوده دیگه تو دعوا که حلوا کلوچه تقسیم نمیکنن برو خونه خودت بمون بگو دوس ندارم مامانم اینا بفهمن چی گذشته تو خونمون اگه لازمه معذرت خواهی هم بکن (بخاطر آرامش خودت نه چیز دیگه )

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
شاید مثل من چند روزش بشه چند ماه ولی اگر بخواد میتونه درستش کنه مردا رام دست زنن(هر مردی)اگر زن بخو ...

طرز فکرتو خیلی دوس دارم معلومه خیلی عاقل و سنجیده هستی اینقد مشکلات بزرگتر تو زندگی هست ک اینا توش گمه بخدا