2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم کتکم زد انداخت بیرون خونه.حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام جدا شم .شوهرم دوس داره حرف حرف خودش باشه.این اذیتم میکنه

ببین اینو به عنوان یه خواهر و کسی که مثل تو شوهر لجباز و قدرت طلبی داره میگم

بیشتر مردای ایرانی دوست دارن رئیس باشن

من یادمه اوایل ازدواج شوهرم هرررر کاری میکرد تا حرف حرف خودش باشه حتی درو روم قفل میکرد

اروم اروم با زبون نرم درستش کردم

اول هر حرفمم یه چشم میزارم

پیش خودش فکر میکنه رئیش اونه ولی در واقع همیشه نظر منه که انجام میشه

حالا الان شرایطت طوری نیست برگردی

ممکنه قهرتون به چند ماهم بکشه ولی مطمئن باش میاد دنبالت

وقتی اومد با سیاستت رامش کن

با سیاست مار هم از لونش بیرون در میاد

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!
ببین اینو به عنوان یه خواهر و کسی که مثل تو شوهر لجباز و قدرت طلبی داره میگم بیشتر مردای ایرانی دوس ...

شما هیچوقت قهر نکردی بری؟البته دیشب مجبور شدم بیام چون ی حرفایی زد و منو ب سمت در هل میداد ک برم هرکی بود نمیموند

زنگ برن مامور بیاد صورتجلسه کنه که بیرونت کرده و راهت نمیده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میترسم این زندگی دیگ بیخ پیدا کنه

همین الانشم بیخ پیدا کرده عزیزم

ترسو نباش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما هیچوقت قهر نکردی بری؟البته دیشب مجبور شدم بیام چون ی حرفایی زد و منو ب سمت در هل میداد ک برم هرک ...

چرا بابا دو سه باری قهر کردم

چون اوایل من جیغ جیغ میکردم داد میزدم همه حرفای دلمو میگفتم

اخرین بار دقیقااااا یکسال از هم دور بودیم ولی من نمیخواستم طلاق بگیرم اقدام نمی‌کردم

اونم همینطور

بعد از یکسال جدایی اطرافیان رو فرستاد اومدن جلو

منم بعد یک هفته ناز کردن که عمرا برگردم اومدم

اومدم دیدم توی این یکسال به هیچی دست نزده روی همه چی یک وجب خاک بود

دیدم این یکسال حتی این دلشو نداشته بیاد خونه

نشستیم با هم حرف زدن بدون تعارف همه خواسته هامونو ریختیم وسط تازه فهمیدیم باید با هم چجوری رفتار کنیم

بعدم هر کی یادش میرفت طرف مقابلش رفیقشه و شریک زندگیش یاد اوردی میکردیم تا همین الان

خیلی اوضاع بهتر شد خداروشکر

برای همینه من توی بیشتر دعواهای زنوشوهری اینجا میگم توروخدا حرف بزنین با هم و محبت کنین

چون خودم وحشتناک ترین دعواهارو داشتم که هنوز یادم میاد بغض میکنم ولی زندگی الانمو با دنیا عوض نمیکنم

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!
ن نمیخوام اما یکی از فامیلای نزدیکش وکیله میترسم یادش بده 

عزیزم نمیخوای جدا شی این کارا رو نکن

غرورتو بزار کنار برو سر زندگیت پررو شه مگه چی میشه ؟ 

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
ن نمیخوام اما یکی از فامیلای نزدیکش وکیله میترسم یادش بده 

به نظرم یه دو روز بدون لباس طی کن نرو باید زنگ میزدی ۱۱۰ حساب کار دستش بیاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)