2777
2789
عنوان

بچه ها فردا اداره پست بازه؟؟؟

183 بازدید | 11 پست

خیلی مهمه لطفا هر کی میدونه بگه . 

یه بسته داشتم بامداد رسید ساعت ۵ . بعد ساعت ۶ و نیم تحویل نامه رسان دادنش که بیاره تحویل بده اصن نیومد لعنتی . خو بگو لامصب یچیزی با این سرعت ارسال شد حتما برا عید لازمش داشتم چرا نیاوردیش کصافت خوب زنگ میزدی خودم میومدم میبردم پول بنزینتم نمیدادی سود میکردی . 

فردا ممکنه باز باشن ؟؟؟ من باید حتما برم بستمو بگیرمم

فردا تعطیل رسمیه و تا پنج فروردین هیچ سازمانی فعالیت نداره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا حتما بازه منم فردا میرم اداره پست بستمو بگیرم😑منتها هنوز حتی نرسیده ... امیدوارم فردا برس ...

تعطیل رسمیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اداره پست فکر نکنم 

ولی روند ارسال بسته های پستی ادامه داره

اگه دست مامور نامه رسان باشه باید بیاره 

اونا فقط یک فروردین تعطیلن

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
بچه ها پست تا کی بستس کلا ؟ من میخوام یچی از پیج سفارش بدم ،بدم بنظرتون 

سفارشتو ثبت کنی از ۵ فروردین برات پست میکنن

اگه میدونی تا ۵ فروردین اون چیزی ک میخوای رو تموم نمیکنه الان ثبت کن ک خیالت راحت باشه

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
لعنتی واسه چی تعطیل رسمیش کردننن چرااا

تعطیل بوده همیشه.. ۲۹ اسفند سالروز ملی شدن صنعت نفت هست