2777
2789
عنوان

هفت سوره قرانی برای عید

5158 بازدید | 32 پست

بچها کسی درمورد این میدونه دقیقا چطوریه؟یعنی باثد روز اول یکیو برداریم تا هفت روز بخونیم یا هر روز یه سوره بخونیم؟کسی تجربه داشته.؟

📣هفت سوره قرآن که با سین شروع میشود👇👇👇👇(اسری,نور,حدید,حشر,صف,معارج,الاعلی)هفت سوره قرآن با( سین) شروع میشود; قبل از سال نو نام این سوره ها را تک تک روی کاغذ نوشته تا بزنید نام سوره پیدا نباشداز روز اول عید تا هفت فروردین یکی از کاغذها را بردارید بطوریکه نمیدانید چه سوره ای است و آن سوره را همانروز تا قبل از اذان مغرب بخوانید بسیار در موفقیت شما درطی سال کمک میکند,از خطرات ایمن و دست دشمن از زندگی شما کوتاه میشودخوشبحال آنکه در روز عید برایش سوره نور درآید✨📣سال خوبی را برای همتون آروزمندم💐التماس دعا

سلام ببخشید من دیشب مهمون داشتم زود رفتم چند تا از دوستان در مورد هفت سین قرآنی سوال کردن خواستم توضیحی بدم اگه امکانش هست بذارین گروه،دوستان ببینن،اول زعفران رو با گلاب دم می‌کنی بعد با یه گوش پاکن تمیزی که قبلاً شسته شده هفت آیه که با سین شروع شده وازتو گوگل سرچ کنید ،توی یه بشقاب ساده این آیه ها رو بنویسید و سرسره هفت سین بذارین بعد از سال تحویل به کم آب بریزیم توی بشقاب تا گلاب و زعفرانه حل بشه از اون آب وگلاب و زعفران به همه اعضای خانواده بدین بخورن حتی در حد چند قطره  مهم نیته برا سلامتی و زرق و روزی عالیه موفق باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من دیشب مهمون داشتم زود رفتم چند تا از دوستان در مورد هفت سین قرآنی سوال کردن خواستم توض ...

سلام‌ممنون ولی اینکه من پرسیدم فرق دارع هفت سوره قرانی هست

سلام‌ممنون ولی اینکه من پرسیدم فرق دارع هفت سوره قرانی هست

عشقم من اون هفت سوره قرآنی رو هم خوندم توی متن خودت کامل توضیع داده شده که.....ارسالی اعضا

🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
🔴هفت سوره قرآن با (سین) شروع میشود!
1.اسرا
2.نور
3.حدید
4.حشر
5.صف
6.معارج
7.الاعلی
🙏قبل از سال نو نام این سوره هارا تک تک روی کاغذ نوشته تا بزنید نام سوره پیدا نباشد و همه را لای قران صفحه ای که بسم الله دارد بگذارید.
از روز اول عید تا روز هفت فروردین یکی از کاغذها را بردارید بطوریکه نمیدانید چه سوره ای است و آن سوره را همان روز تا قبل از اذان مغرب با توجه به معانی و حضور قلب بخوانید میتوانید از کسی بخواهید بامعنی بخواند و شما گوش دهید بعد از سوره دعای سلامتی امام زمان(عجل الله)  (اللهم کن لولیک الفرج...) را از ته قلب بخوانید.
⭕️بسیار در موفقیت شما در طی سال کمک میکند.
⭕️برکت در کسب و کار و زندگیتان می افتد. ⭕️ازخطرات ایمن و دست دشمن از زندگی شما کوتاه میشود. و در سال ۱۴۰۲ طعم خوشبختی را می چشید. ان شاالله🌹
خوش به حال آنکه روز عید برایش سوره نور بیفتد.
💖🅾💖
@ideahaye_banoo