2777
2789

سلام دخترا 

دخترم وقتی چند ماهه بود من جدا شدم، بعد طلاق پدرش نیومد سراغش.. تو هفت سالگیش اومد حضانت رو بگیره ، تو جریان دادگاه ها فقط یه بار در  حد پنج دقیقه دخترم پدرش رو دید که بازم دادگاه به نفع خودم رای داد.. الان دخترم ده سالشه.. پدرش درخواست دیدارش رو کرده.. از طرفی خود دخترم هم گاهی حرف هایی میزنه که میفهمم از پدرش خشم و نفرت داره و دوست داره نفرتش رو به بهش بگه.... نمبدونم چه طوری آمادش کنم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

چرا نفرت ؟ چیزی بهش گفتی ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد نعیم افتادم ک با شوق زیاد رفت ساحلو ببینه ساحل باهاش بدرفتاری کرد چقد شکست لطفا باهاش صحبت کن الان حتمن پدرش خیلی شوق دیدنشو داره 

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

الهی عزیزم نذار بره روحیه بچه خراب میشه ب پدرش بگو دورا دور ببینتش مثلا شما و دخترت برین بازاری پارکی جایی باباش از دور ببینتش

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}