2777
2789

سلام خانما عزیزای دل اونایی که تنبلی تخمدان داشتین ولی پریوداتون منظم بود چطوری باردار شدین من فولیکول هام کوچیکه وحس

میکنم آزاد نمیشه تو سونو نوشته pco خفیف اگر کسی کمکی می‌تونه بکنه ممنونم میشم راهنماییم کنید دکتر گفت نیاز به دارو نداری فعلا خودمم دوست ندارم هورمونی دارو بخورم چیزی گیاهی هست کمک کنه به رشد فولیکول و تخمک گذاری خانما ممنون میشم اگر میدونید و نتیجه گرفتین بهم بگین

من تنبلیم شدید و مجردم هستم بدو قرص پریود نمیشم

اما زیاد ورزش و تحرک داشته باش رحمتو گرم کن راجب پیاز درمانی بخون روغن سیاه دانه بگیر شکمتو باهاش ماساژ بده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

من با تنبلی شدید و‌پریود کاملا نامنظم طبیعی بدون دارو باردار. شدم.

فقط استرس نداشته باش.

رحمتو گرم کن.روغن بمال.بادکش گرم برو.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلیم شدید و مجردم هستم بدو قرص پریود نمیشم اما زیاد ورزش و تحرک داشته باش رحمتو گرم کن راجب پی ...

من خیلی تحرک دارم عزیزم از صبح هفت پامیشم تا نه شب فعالیت میکنم تقریبا سیاهدونه عسل خوردم بی تأثیر بود انگاری چون این ماه هم پریود شدم و خیلی دردناکه پریودم 😢

من با تنبلی شدید و‌پریود کاملا نامنظم طبیعی بدون دارو باردار. شدم. فقط استرس نداشته باش. رحمتو گرم ...

خیلی ناراحتم برام دعا کنید این ماه اصلا آنقدر کار داشتم وقت نکردم بهش فک کنم و استرس بگیرم ولی بازم نشد 🙁😢

خیلی ناراحتم برام دعا کنید این ماه اصلا آنقدر کار داشتم وقت نکردم بهش فک کنم و استرس بگیرم ولی بازم ...

فقط میتونم بگم همه چی دست خداس.

هر وقت بخاد بده نگاه نمیکنه که تو‌چه شرایطی هستی .

الان ریلکس باش.

بعد از. عید که همه چی اروم شد.

فقط رحمتو گرم کن این جواب میده.

اکثرا بادکش درمانی جواب میده.

نداد هم هی با خودت بگو من بچه نمیخام تا زودی بچه دار شی😁

این بلا سر خودم اومد هر جا میگفتن بچه دوم میگفتم  من گوه میخورم بچه دوم بخام‌من اصلا بچه نمیخام.الان روم نمیشه به کسی بگم باردارم فک‌میکنن تا حالا دروغ میگفتم😑🥲

انشالله سال جدید خدا با عیدی نی نی سوپرایزت کنه❤️

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

پودر اینوفولیک خوبه 

کیوتن ده خوبه بخوری

اصلاح سبک کن سرچ کن راجع بهش

پیاده روی خیلی خوبه 

پیاز و‌ رازیانه خواهشا نخورررر بدتر میشی

من موندم خب دکتر رفتید چرا خودش تقویتی نداده بهت 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
فقط میتونم بگم همه چی دست خداس. هر وقت بخاد بده نگاه نمیکنه که تو‌چه شرایطی هستی . الان ریلکس باش. ...

والا منم مثل شما می گم ولی گیرم نیومده تا الان 😂

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
والا منم مثل شما می گم ولی گیرم نیومده تا الان 😂

چون شما ته دلت میخاد گیرت بیاد😁

من هر روز شکر میکردم که بچه دار نمیشم🙂از ته دلم راضی بودم

فقط میتونم بگم همه چی دست خداس. هر وقت بخاد بده نگاه نمیکنه که تو‌چه شرایطی هستی . الان ریلکس باش. ...

مرسی قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای قشنگتون آخه دلم بچه میخواد عقلم باور نمیکنه دروغ بگم نمی‌خوام 😂😂😂😂

پودر اینوفولیک خوبه  کیوتن ده خوبه بخوری اصلاح سبک کن سرچ کن راجع بهش پیاده روی خیلی خوبه&nb ...

سه تا دکتر مثلا معروف رفتم فقط اسید فولیک دادن پرسید پریودت منظمه گفتم آره گفت برو مشکلی نیست ولی میرم سونو میگه تنبلی تخمدان فولیکولت میگه ریزه بدرد نمیخوره

پودر اینوفولیک خوبه  کیوتن ده خوبه بخوری اصلاح سبک کن سرچ کن راجع بهش پیاده روی خیلی خوبه&nb ...

خودمم راستش از رازیانه میترسم چون هورمون هارو می‌دونم بهم میریزه خیلی ممنونم از کمکتون عزیزم الان رفتم اینوفولیک خریدم 

خودمم راستش از رازیانه میترسم چون هورمون هارو می‌دونم بهم میریزه خیلی ممنونم از کمکتون عزیزم الان رف ...

هر روز پیاده روی هم بکن که خونرسانی به رحم خوب بشه ماساژ شکم هم با رغن انجام بده برای خونرسانی خوبه

چون شما ته دلت میخاد گیرت بیاد😁 من هر روز شکر میکردم که بچه دار نمیشم🙂از ته دلم راضی بودم

نمیشه که باید از خدا کیلو کیلو تقاضا کنی که مثقال مثقال گیرت بیاد 😂

نمیشه که باید از خدا کیلو کیلو تقاضا کنی که مثقال مثقال گیرت بیاد 😂

چی‌بگم😁