2777
2789

سلام خانما نمیدونم تاپیک قبل من رو خوندید یا نه 

من قراره ی کار گاه کوچیک خیاطی بزنم برای خانمهای خانواده هایی که نیازمند هستند تا مانتو بدوزند و خرجی دربیارن

فعلا ۴ خانم قراره بیان.سوالم اینه که به جز چرخ و میز و صندلی دیگه چیا لازم داره؟چقدر پارچه بگیرم؟چه پارچه هایی هست که پرفروش تر باشه و برای قدم اول قیمت مناسب باشن؟چرخ دست دوم بگیرم اشکال داره؟

چند نوع چرخ خیاطی داریم؟از همون عادی ها بگیرم فقط یا برای ریشه بندی و اینا چرخ جدا میخواد؟

لطفا کمکم کنین خانمها

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صفر شروع نکن برو با بنک دار و تولیدیها  صحبت کن ازشون کار بگیر و دستمزد. دستت ک اومد بعد خودت راه بنداز. اینجوری ضربه میبینی. 

سر دوز 5 نخ هم خیلی خوبه لباس تو خونه ای ها و لباس‌های گرم و بچگونه و... رو به سرعت برق می دوزی. از اونا سفارش بگیر. 

الان دیگه زمیتون تمامه.به نظرتون پارچه ابر. و بادی بدوزن خوبه برای تابستون؟

آره خوبه ازاونجایی که میخواین پارچه بگیرین بپرسین چی مده و مناسب بهار و تابستونه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از صفر شروع نکن برو با بنک دار و تولیدیها  صحبت کن ازشون کار بگیر و دستمزد. دستت ک اومد بعد خود ...

عزیزم منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چیکار کنم؟

ی خانمی رو میشناسم لباس فروشی داره گفتند لباس هارو ببرم اونجا تا براشون بفروشند 

مرسی عزیزم قیمتش چطوره؟

خب میخوای چی بزنی  وسایل اشپزخونه  مانتو شلوار؟؟  چرخ مه نو نمیخرن  بیشتر ...

۵ مدل مانتو قرار شده بزنه با رنگ های مختلف 

ی خانمی فروشنده هستند گفتن میذارن اونجا تا بفروشن 

به نظرتون مانتو با پارچه ابر و بادی برای تابستون خوبه بدوزن؟چه قدر پارچه براشون بخرم؟

مرسی هزینه چرخ هارو میدونین؟

۵ مدل مانتو قرار شده بزنه با رنگ های مختلف  ی خانمی فروشنده هستند گفتن میذارن اونجا تا بفروشن& ...

پارچه که بستگی به مدل داره 

نمیدونم کجا هستید 

بنظرم امسال تونیک بیشتر تو بورس باشه 

چرخ هم بستگی داره 

همه قیمتی هست 

عزیزم منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چیکار کنم؟ ی خانمی رو میشناسم لباس فروشی داره گفتند لباس هارو ببرم ...

ببین. خودت پارچه بگیری مدل بدی بدوزی دنبال مشتری بگردی کار آدمایی که نبض بازار دستشونه اول شما تا چم و خم رو یاد بگیری، برو تولیدی ها، سفارش بگیر. بهت میگن آقا ما دویست تا یا هزارتا از این لباس میخوایم پارچه رم میدن. ولی دستمزدی کل سود تو جیب شما نمیره. عوضش شما یاد میگیری. چون خودت خیاطی بلد نیستی ی مدت باید تو بازار باشی. حالا اگه یکی قول داده ببرید میگیره ازتون اوکی ولی شاید بگه بزارید مغازه م اگه فروش رفت پولشو بردارید یه سهمی هم به من بدید اینجوری سرد میشید کارتون سخت‌تر جلو میره

عزیزم منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چیکار کنم؟ ی خانمی رو میشناسم لباس فروشی داره گفتند لباس هارو ببرم ...

اول چند تا نمونه بدوز بعد ببر نشون بده و تعداد ازش سفارش بگیر و بدوز و ببر تحویل بده!،

یا ارحم الراحمین