2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی داره دخالت میکنه اذیتم میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 53 پست

تقصیر خودته وقتی زیادی صمیمی میشی میری خونشو واسش گردگیری میکنی و چند روزم میمونی چ لزومی داره خونشو گردگیری کنی

عاار داشته باش دیگه باهاش سرد برخورد کن هفته ای یه ساعت برو سلام کن سرد و سر سنگین باش خواهشااااا خر نشو خودتو کوچیک کن 

اگه گفت چرا نمیای بگو بی بند و بار نیستم ک

اگه اینکارو نکردی حقتهههه دهنتو سرویس کنه

اهههه عصبی شدم خب چرا اینقد مهربونی

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم ببخشید رک میگم 

کسی اگه واسه خودش ارزش قائل نشه نباید توقع داشته باشه بقیه ارزش قائل بشن 

شما نباید خونشون بمونی اونم چند روز 

شما نباید خونه شون رو تمیز کنی 

چند سالته

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
خودت احترام خودتو نگه دار عزیزم کار کن ولی در حد معمول. کارگر نگرفتن که.اصلا اجازه نده بی احترامی ک ...

چی بگم اخه بخدا انقد احترامشو دارم ولی اون الا چند باره منو کوچیک میکنه 

من از این سایت فقط فکر میکنم یک مورد مهمی رو یاد گرفتم اینم اینه که دوران عقد نباید خونه مادرشوهر مو ...

آفرین خوب چیزی یاد گرفتی. من 2 سال باهاش ون زندگی کردیم همه کارشو میکردم یابو برش داشت. عن خانوم ولی الان 2رسال جدا زندگی می‌کنیم اصلا واسه خونه تکونی هم نمیزم میرم خونشون کار نمیکنم مگه واسه ناهاری شامی بریم ظرف هارو میشورم 

خودم انقد از خودم عصبی ام که کم مونده خود زنی کنم

درست میشه دیگه نرو بمون 

و کار هم نکن

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

به این نتیجه می رسیم که مشکل از نامزدته،خب کارگر بگیره که مامانش رو کمک کنه ،مرد باید همه سعیش این باشه که حرمت ها بین خانواده خودش و همسرش حفظ بشه نه اینکه زمینه حرمت شکنی ایجاد کنه!!!به شخصه اگر خانواده همسرم خوب باشند مطمئنا با خانواده خودم تفاوتی نخواهند داشت

خودم انقد از خودم عصبی ام که کم مونده خود زنی کنم

نمیخواد خودزنی کنی هروقت خواستی بری خونشیا صمیمی شی این تاپیک رو بخونن

نبینم دیگه چننند روز بری خونش

هفته ای یه ساعت اونم سرد اوکیییییی؟

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈
چی بگم اخه بخدا انقد احترامشو دارم ولی اون الا چند باره منو کوچیک میکنه 

من مادر شوهرمم دو هفته یه بارم به زور میرم اونم با شوهرم این چیزا رو نمیگیم سرزنشت کنیم بالاخره تازه ازدواج کردی تجربه نداری ولی هیچوقت کوزت بازی در نیار توقع شون زیاد میشه اگه یه بار انجام ندی فک میکنن وظیفه تو باید انجام بدی 

دلم سوخت براش نامزدم گفت که کمر مامانم درد میکنه لطفا من نیستم برو کمکش انقد ناراحتم که دارم میمیرم ...

الان کجایی امروز این اتفاق افتاد خودت چند سالته مادر شوهرت چند سالشه