2777
2789
عنوان

حس میکنم یا بی عرضم یا زشتم یا

116 بازدید | 15 پست

بالاخره یک عیبی دارم حتما 

ک کسی نمیاد سمتم 

همه دوستام با دوست پسرشون ازدواج کردن 

حس میکنم ی مشکلی دارم که یک آدم درست سمتم نمیاد 

دوستام خوشگل ترین و بهترین پارتنر رو دارن 

نزدیک ۲۲سالم شد شاید خیلی هاتون بیایید بگید زوده و فلان ولی واقعاً زود نیست 

میترسم تا آخر عمر تنها بمونم و کسی سراغم نیاد 

شما ازدواج تون راحت بود یا سخت ؟چی شد جور شد 

من آدمی نیستم که با پسرا دوست شم بنظرتون امکانش هست پسری  بیاد خواستگاریم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره آدم ها همدیگرو در فضاهای مختلف می‌بینند مثل دانشگاه کتابخانه پارک سینما و کافی شاپ ها و ... این محیط ها به انسان در پیدا کردن افراد کمک می‌کنه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

منم همسن تو بودم همین افکارو داشتم

خب تو اول ب ظاهرت نگاه کن 

اگه دوس داری خودتو تغییر بده

اگه ظاهرت اوکیه، رو انرژی زنانت کار کن 

چون زنی که انرژی زنونش بالاس مردا رو دیونه میکنه :)

نکته بعدی؛ رو اعتماد به نفست کار کن چون  ادمی که اعتماد ب نفسش بالاس با هر چهره و موقعیتی خواستنیه

نکته اخر؛ رو یادگیری ی شفل و مهارت تمرکز کن مستقل شو هدف گذاری کن مثلا ماشین بگیری و..‌ بعد تلاش کن براشون 

وقتی موفق باشی جذابیتتم میره بالا

حالا خودت انتخاب  کن میخوای دختری باشی که از دیروزت جذاب تر، موفق تر، زیباتر باشه یا دختری که میشینه حسرت بقیه رو میخوره؟

این حرفا درسای زندگی ی دختر ۲۹ سالس ک اینارو جدی بگیری همه چی تو کفته😉

چون منم روزی دغدغه های تو رو داشتم

تقریباً اره دانشگاه بیشتر با ی کلاس جداگانه میرم فقط

اگه بری سرکار یا ارتباطاتت بیشتر باشه تو جامعه بالاخره برای آدم پیش میاد یا تو فضای مجازی فعال باشی اکثرا روابط امروزی اینطوری پیش میاد ولی اینکه میگی دوست نداری با پسرا دوستی کنی نمیدونم واقعا چجوری میشه

میرم ولی خبری نیست خیلی اعصابم خورد میشه 🥲میام خونه افسرده میشم

درک میکنم 

آخه ارتباط با آدم ها هم با توجه به اوضاع نامناسب جامعه ممکنه به آدم آسیب هم بزنه اما خب سیستم جامعه به نحوی در حال تغییر است 

باید تنها باشم تا آخر دیگه با این اوضاع حتما قسمتم تنهایی

نه اینطوری فکر نکن آیدا تازه شروع زندگیته تو جمع ها هم باش 

نیست دیگه میخواسته هرطور بشه هرکس بیاد تو زندگیم تا الان اومده بود دیگه فک نکنم جلو ترم خبری باشه

کشتمتا دختر اصلا آینده قابل پیش بینی نیست من درک میکنم کامل اما آدم های تو زندگیم که اصلا فکرشو نمی‌کردم اون تایم بیان جالب بود برام