2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی داره دخالت میکنه اذیتم میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 53 پست
نمیخواد خودزنی کنی هروقت خواستی بری خونشیا صمیمی شی این تاپیک رو بخونن نبینم دیگه چننند روز بری خون ...

نمیرم دیگه 😐 برم کمکش کنم هرچی ام بخواد بهم بگه ؟ دیگه اصلا نمیرم تا بفهمه اشتباه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

شوهرت چندسالشه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
من مادر شوهرمم دو هفته یه بارم به زور میرم اونم با شوهرم این چیزا رو نمیگیم سرزنشت کنیم بالاخره تازه ...

بخدا من ت خونه مامانمم انقد کار نمیکنم افتادم ت رودروایسی😂 

غلط کنم دیگه از این کارا کنم

نمیرم دیگه 😐 برم کمکش کنم هرچی ام بخواد بهم بگه ؟ دیگه اصلا نمیرم تا بفهمه اشتباه کرده

ارهه زنیکه مغر فاسد

این چیزا یعنی چی

باید میگفتی

اگ خانواده ما مثل شما با تفکر ۱۰۰۰سال پیش زندگی میکردن قطعا نمیذاشتن تا بسوزه

خیلی مغزش خرابه این

من بودم نامزادیو بهم میزدم خیلی صبوری😂

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈
خیلی وقتی ام رفتیم تحقیق درباره شون در و همسایه گفتن مامانش خیلی سلیطه است همیشه با همه دعواشه

پس به نعفته از همین الان قطع ارتباط کنی اگه ارامشت واست مهمه

گربه رو دم حجله باید کشت

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈
همسن مادر شوهر عتیقه منه، 😏خیلی سنت کمه شوهرت چند سالشه. بهش گفتی چی گفت 

25 سالشه 

همین که با گریه براش تعریف کردم 

فقط میگفت معذرت میخوام ببخشید اومدم درستش میکنم ببخشید دیگه منم قطع کردم روش گوشیو😐😂

بخدا من ت خونه مامانمم انقد کار نمیکنم افتادم ت رودروایسی😂  غلط کنم دیگه از این کارا کنم

من مادر شوهرم چیزای دیگه گفت 2سال پیش جوابش رو دادم ولی اینو اگه میگفت بخدا همچین میزدم دهنش نفهمه از کجا خورده من خیلی آرومم ولی خدا نکنه یکی پا رو دمبم بذاره و آرش دل چرکین ش

یک سوال میشه جواب منو بدین؟

سن ازدواج اومده پایین؟ 

چون هر تاپیکی میبینم دختر خانوم 18سالشه بعد با پسر 30 به بالا یا نزدیک به 30 ازدواج کرده 

قضیه چیه واقعا من درک نمیکنم؟؟؟؟

استارتر البته من نمیدونم همسر شما چندسالشه

ولی خیلی اینجا موارد دیدم

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
25 سالشه  همین که با گریه براش تعریف کردم  فقط میگفت معذرت میخوام ببخشید اومدم درستش میک ...

چیبگم والا ولی از الان نذار بچسبه به ننش و بذاره بهت بی احترامی کنه سنی نداره که چرا کاراش رو خودش نمیکنه 

ارهه زنیکه مغر فاسد این چیزا یعنی چی باید میگفتی اگ خانواده ما مثل شما با تفکر ۱۰۰۰سال پیش زندگی ...

این که چیزی نیست 😂😂😂

روز مراسم باهام اومد آرایشگاه برگشت به آرایشگر گفت نگا این که خودش دشمن خوشحال کنه با این قیافه اش یه کاری کن یکم قیافش درست شه همون لحظه فهمیدم فاتحه ام تا آخر عمر خوندس فقط بخاطر نامزدم هیچی نگفتم انقدم ناراحت شدم که نگو