الا چند روزه اومدم خونه شو گرد گیری کردم امروز کارا تموم شده ناهار براشون درست کردم اومدم بشینم میگه تو چند روزه اینجایی خانوادت چیزی بت نمیگن؟ چقد بی بند و باری
منم زنگ زدم نامزدم انقد گریه کردم فقط گفت ببخشید و قطع کرد الام اومدم خونه مامانم اینا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا من ت خونه مامانمم انقد کار نمیکنم افتادم ت رودروایسی😂 غلط کنم دیگه از این کارا کنم
من مادر شوهرم چیزای دیگه گفت 2سال پیش جوابش رو دادم ولی اینو اگه میگفت بخدا همچین میزدم دهنش نفهمه از کجا خورده من خیلی آرومم ولی خدا نکنه یکی پا رو دمبم بذاره و آرش دل چرکین ش
ارهه زنیکه مغر فاسد این چیزا یعنی چی باید میگفتی اگ خانواده ما مثل شما با تفکر ۱۰۰۰سال پیش زندگی ...
این که چیزی نیست 😂😂😂
روز مراسم باهام اومد آرایشگاه برگشت به آرایشگر گفت نگا این که خودش دشمن خوشحال کنه با این قیافه اش یه کاری کن یکم قیافش درست شه همون لحظه فهمیدم فاتحه ام تا آخر عمر خوندس فقط بخاطر نامزدم هیچی نگفتم انقدم ناراحت شدم که نگو