2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی داره دخالت میکنه اذیتم میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 53 پست
چیبگم والا ولی از الان نذار بچسبه به ننش و بذاره بهت بی احترامی کنه سنی نداره که چرا کاراش رو خودش ن ...

اصلا بنده خدا خودشم از دست  مامانش حیرون شده 

فلجه عزیزم فلججججج😂

این که چیزی نیست 😂😂😂 روز مراسم باهام اومد آرایشگاه برگشت به آرایشگر گفت نگا این که خودش دشمن خوش ...

وااااااای تو چرا نامزدی رو کنسل نکردی زنیکه بی تربیت بی شررررف

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سوال میشه جواب منو بدین؟ سن ازدواج اومده پایین؟  چون هر تاپیکی میبینم دختر خانوم 18سالش ...

ما باهم دوست بودیم 

بعد همین مامانش دیگه قفل کرده بود دختر خاله شو بگیره براش 

دیگه مجبور شدیم...

اهمیت ندادم بهش

خوبش کردی

ولی اهمیت ندادنم تا یه جایی

از الان نرو پیشش

یه روزم تیکشو بنداز بهش

و الله لایُحِبُ ظالمین                                                        و خدا ستمگران را دوست ندارد🖤🌈
ما باهم دوست بودیم  بعد همین مامانش دیگه قفل کرده بود دختر خاله شو بگیره براش  دیگه مجبو ...

نه عزیزم شما بازم سنتون خوبه همسرت 25 سالشه 

ولی اینجا خیلی دیدم دختر 18 ساله با پسر 30 ساله ازدواج کرده 

میخواستم بدونم چرا اینقدر دخترای 18 ساله ازدواج زود ازدواج میکنند یا شاید هم همیشه زود ازدواج میکردن من خبر ندارم 

میخواستم بدونم شاید سن ازدواج اومده پایین ، چون یک دوره هایی میره پایین یک دوره هایی میره بالا 

الان فک کنم پایینه😂

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
یک سوال میشه جواب منو بدین؟ سن ازدواج اومده پایین؟  چون هر تاپیکی میبینم دختر خانوم 18سالش ...

بستگی داره متاسفانه کلا بعضی جاها دختر ها رو زود عروس میکنن 

۲ سال قبل ۱۵ سالم بود عقد کردم نامزدم ۲۷ سالش بود تا یه ماه  هنگ بودم