2777
2789

کلافه شدم دیگه کلا چند ماهه نامزد کردم همیشه داره داخله رابطه مون دخالت میکنه 

الا چند روزه اومدم خونه شو گرد گیری کردم امروز کارا تموم شده ناهار براشون درست کردم اومدم بشینم میگه تو چند روزه اینجایی خانوادت چیزی بت نمیگن؟ چقد بی بند و باری 

منم زنگ زدم نامزدم انقد گریه کردم فقط گفت ببخشید و قطع کرد الام اومدم خونه مامانم اینا 

خسته شدم از دستش همین چندماه خون به جیگرم کرد 

چیکار کنم اخه 😭

عزیزم چرا رفتی؟

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

چرارفتی گردگیری کردی براش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه وظیفه شماست خونه مادرشوهرت رو اونم دوران نامزدی تمیز کنی؟

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

من از این سایت فقط فکر میکنم یک مورد مهمی رو یاد گرفتم اینم اینه که دوران عقد نباید خونه مادرشوهر موند چه یک روز چه چند روز