2777
2789

اصلا باورمون نمیشه خیلی نشون میداد عاشق دوستمه گوشی و ایناشم همیشه دم دست بوده و انقدر به دوستم اعتماد میداده ،حالا چتاشو با یه دختر دیگ تو گوشیش دیده که تو بایگانی تلگرامش قایم کرده بوده نامزدش مثل اینکه یادش رفته داشته میومده خونه ی دوستم پاکشون کنه تو چتا نامزدش به اون دختره همش زده بوده عشقم عشقم و...وااای پسر خیلی بازیگر بوده قبول دارید؟؟

خداکنه نبخشه دوستم 

تکرار میکنه باز

از این حرفا ک عاشقه زیاد میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی عاشقه زیاد میشه گلم؟

ینی زر میزنه عاشقه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

موندم کسایی که اهل موندم نیستن چرا ازدواج میکنن و دختر مردم و بدبخت میکنن؟

بخدا فک کنم یک ماه و خورده ای عقد کردن بعد با اصرار پسره امقدر ک عاشق بود و برو بیا کرد

بخدا فک کنم یک ماه و خورده ای عقد کردن بعد با اصرار پسره امقدر ک عاشق بود و برو بیا کرد

پس پسره عاشق همه است 

منم یکی بود ادعای عاشقی میکرد،مثلا غیرتی میشد فهمیدم فیلم بازی مسکنه

لاشی بود.بجورایی رفتار کرد بتونه برگرده.لاشی پدر سگی بود

دقیقا اینم همین بود میگم اصلا باید میدید چطوری عاشق دوستمه بیس چهاری خونه ی اینا بود بقیشم اداره،اصلا تایم خالی نداشت نمیدونم چطوری خیانت میکرده