وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
همون اکستنشن منظورم بود👌🏼چون خودمم میخواستم موقع پریود اکستنشن والیوم انجام بدم گفت نمیشه و ریزش میاره
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببخشید میتونین بگین مثلا تو همین یه ماه چقدر درامد داشتین؟
اصلا اون اوایل درامد داره؟
بعد اجاره سالنم میدین؟
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ببخشید میتونین بگین مثلا تو همین یه ماه چقدر درامد داشتین؟ اصلا اون اوایل درامد داره؟ بعد اجاره سا ...
من درصدی کار میکنم 30ب هفتاد البته سالن تازه افتتاح جز یکی هیچ مشتری بهم نداد یعنی نداشتت بده همش مشتریا خودم کیا معرفی شدن یا دیوار بود اومدن و دراین شزایط برام ب صرف تر بود اجاره صندلی
من لیفت هم انجام میدم تقریبا روزی 500تا یه تومن
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار