2777
2789

سلام من امروزروزاول پریودمه میخام کاشت مژه ی هیدن انجام بدم مشکلی داره؟؟؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

موقع پریود نمیشه کاشت مژه انجام داد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع پریود نمیشه کاشت مژه انجام داد

من مژه کارم میشه اکستنشن نمیشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شما چند وقته شروع به کار کردین؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

همون اکستنشن منظورم بود👌🏼چون خودمم میخواستم موقع پریود اکستنشن والیوم انجام بدم گفت نمیشه و ریزش میاره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من هیچی مژه ندارم ومزه کارگف میتونم برات کاشت مزه هیدن انجام بدم پس میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
همون اکستنشن منظورم بود👌🏼چون خودمم میخواستم موقع پریود اکستنشن والیوم انجام بدم گفت نمیشه و ریزش م ...

دقیقابخاطر شرایط هورمونی مژه نمیچسب

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من هیچی مژه ندارم ومزه کارگف میتونم برات کاشت مزه هیدن انجام بدم پس میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟

اره میتونه ..چقدر میگیره؟؟ 

من تو سالن تک لاین 150

ازبهمن

ببخشید میتونین بگین مثلا تو همین یه ماه چقدر درامد داشتین؟

اصلا اون اوایل درامد داره؟

بعد اجاره سالنم میدین؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببخشید میتونین بگین مثلا تو همین یه ماه چقدر درامد داشتین؟ اصلا اون اوایل درامد داره؟ بعد اجاره سا ...

من درصدی کار میکنم 30ب هفتاد البته سالن تازه افتتاح جز یکی هیچ مشتری بهم نداد یعنی نداشتت بده همش مشتریا خودم کیا معرفی شدن  یا دیوار بود اومدن و دراین شزایط برام ب صرف تر بود اجاره صندلی 

من لیفت هم انجام میدم تقریبا روزی 500تا یه تومن

اره میتونه ..چقدر میگیره؟؟  من تو سالن تک لاین 150

قیمت نگف گف از۱۷۰شروع میشه ونهایتش ۳۰۰هست...گرون گفته؟ببخشیدتک لاین چیه؟

فرق کاشت مژه با اکستنشن چیه؟

مژه هیدن یاکاشت سه تا سه تا با چسب گیاهی  و چشم باز  از پایین کار میشن اکستنشن تار تار با چسب گازدار  با شم بسته بین مژه هات کار میش