من درصدی کار میکنم 30ب هفتاد البته سالن تازه افتتاح جز یکی هیچ مشتری بهم نداد یعنی نداشتت بده همش مش ...
جدی
چقدر خوب
اخه من از یه سریا پرسیدم گفتن هزینه مواد و اجاره و ...کم کنی ماه های اول درامد نداره کلا یا در حد ۲ ۳ تومن😕
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی چقدر خوب اخه من از یه سریا پرسیدم گفتن هزینه مواد و اجاره و ...کم کنی ماه های اول درامد نداره ...
بستگی داره من جلو عید بود خب ولی؟هرکاری چوب خوریش داره هزینه مواد الان گرون شده من بیشتز رو کاشت سود میکنم لیفت درامدی نداره زیاد روزی میبنی ده تا کاشت زدم حالا ر کاشت 150میگیرم ارزون زیاد میان
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بستگی داره من جلو عید بود خب ولی؟هرکاری چوب خوریش داره هزینه مواد الان گرون شده من بیشتز رو کا ...
آها مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯