2777
2789
عنوان

خانمایی که مژه کارهستیدیامزه کاشتین میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
قیمت نگف گف از۱۷۰شروع میشه ونهایتش ۳۰۰هست...گرون گفته؟ببخشیدتک لاین چیه؟

نه من توتخفیف هستم  چون تازه کارم قیمت مناسب گفتع بهت تک لاین ی لاین مژه میزنه ماندگاریش کمتر ب نبت دولاین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من درصدی کار میکنم 30ب هفتاد البته سالن تازه افتتاح جز یکی هیچ مشتری بهم نداد یعنی نداشتت بده همش مش ...

جدی

چقدر خوب

اخه من از یه سریا پرسیدم گفتن هزینه مواد و اجاره و ...کم کنی ماه های اول درامد نداره کلا یا در حد ۲ ۳ تومن😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چقدر خوب اخه من از یه سریا پرسیدم گفتن هزینه مواد و اجاره و ...کم کنی ماه های اول درامد نداره ...

بستگی داره من جلو عید بود خب ولی؟هرکاری چوب خوریش داره  هزینه مواد الان گرون شده من بیشتز رو کاشت سود میکنم لیفت درامدی نداره زیاد روزی میبنی ده تا کاشت زدم حالا ر کاشت 150میگیرم ارزون زیاد میان 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بستگی داره من جلو عید بود خب ولی؟هرکاری چوب خوریش داره  هزینه مواد الان گرون شده من بیشتز رو کا ...

آها مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه من توتخفیف هستم  چون تازه کارم قیمت مناسب گفتع بهت تک لاین ی لاین مژه میزنه ماندگاریش کمتر ب ...

عزیزم من هیچیه هیچی مژه ندارم چندلاین برام کارکنه بهتره که ماندگاریش بهترباشه برام؟؟؟؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
عزیزم من هیچیه هیچی مژه ندارم چندلاین برام کارکنه بهتره که ماندگاریش بهترباشه برام؟؟؟؟

شما تک لاین ک زد خودت ببین  اگه دوست داشتی  لاین اضافه میکنه

ماندگاری دولاین از لاین بالا و پاببن از تک لاین بیشتره

ممنونم ❤❤❤

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇