2777
2789
عنوان

اولین عید بدون مامان...

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 91 پست
مامانم شب چهارشنبه سوري هردوتادستشو عمل كارپال كردن از اون شب خونه ي ماعن با پدرم داداشام همه ...

عزیزم خدا سلامتی بده به مادر و پدرت. به خدا قدر این لحظه ها رو بدون. من دوبارداری شدت سر هم داشتم هردو استراحت مطلق. نمیتونستم کمکش کنم. ماه هفتم بارداری بودم که مامانم بد حال شد. یه روز خوساتدبلند بشه گفت مامان دستمو بگیر من گفتم نمیتونم..میترسیدن بچم چیزی بشه.. حالا همش مرور میکنم... نکنه مامانم دلش شکسته باشه... نکنه گفته باشه من که زوری بهش نمی آوردم... یا ... حسرت میخورم ... تورو خدا تحمل کن و با عشق خدمتتون کن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روح همه مادران عزیز شاد.الهی هیچ وقت غم نبینیت دیگه.الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل ف ...

ممنون دوست عزیزم. خدا رحمت کنه رفتگان شما رو

دقیقا منم همین حال رو دارم...سوگلی‌مامان و بابا الان واسه کسی مهم نیست...کسی نفهمید و نمیفهمه چی میک ...

عزی دلم چقدر حالمون شبیه هم هست. خدا سایتو بالا سر دخترات نگه داره. دعای خیر مادرت بالا سرت باشه. مثل قحطی زده ها مامانم رو توی مادر شوهرم حستجو میکنم... و وقتی میبینم این زن هیچ شباهتی به مامانم ندارن..فرو میریزم... خورد میشم و باز روز دیگه به امیدی میرم جلو و باز ناامیدتر از قبل... خیلی زود بود برای بی مادر شدنمون.. منم تنها زایمان کردم..حتی بلد نبودم بچه رو بغل کنم و همه مثل کشی که طاعون داره ازم دور شدند و تنها بچمو بزرگ میگنم

برای رفتگان این تاپیک که روحشون قرین رحمت باشه یک فاتحه و یا صلوات بفرستید 🌸البته هر کسی که دید و د ...

خدا رحمت کنه رفتگانتون رو 

با متن زیبات گریه کردم،یاد پدرم افتادم😔دلم برای اون شونه های پهن و صورت نرمش پرکشید💔لعنت ب این زند ...

عزیزم روح پدر نازنینت شاد.نور به قبرش بیاره. خدا به دلت آرامش بده🌹🌹🌹

ممنون دوست عزیزم. خدا رحمت کنه رفتگان شما رو

قربونت عزیزم ممنونم الهی آمین 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

عزی دلم چقدر حالمون شبیه هم هست. خدا سایتو بالا سر دخترات نگه داره. دعای خیر مادرت بالا سرت باشه. مث ...

دیدی وقتی میبینی چقدر فرق دارن دلت بیشتر مامانتو میخواد وبیشتر میبینی نیست.

میبینی چقدر خوب بود ونفهمیدی...چقدر حس میکنی اگه اینا مادرن مامان من چی بود؟؟؟کاش بوووود...

دیدی وقتی میبینی چقدر فرق دارن دلت بیشتر مامانتو میخواد وبیشتر میبینی نیست. میبینی چقدر خوب بود ونف ...

دقیقا دقیقا حرف دلمو‌زدی

عزیز دلم روح مادرت شاد. تا روز دیدارشون در حسرتون خواهیم بود... و خاطراتشون رو بالا و پایین میکنیم و ...

سلام استارت خدا رحمت کنه مادرت رو ببین من برای امر معاش زندگیم ختم کامل قرآن انجام میدم برا اموات اگه خواستی در خدمتم؟

منم اولین عیدی که مامان ندارم 😔😔دیروز رفتم سر خاکش آنقدر گریه کردم ولی خوب چه فایده ؟؟؟😭😭😭😭

سلام خدا رحمت کنه مادرت رو ببین من ختم قران انجام میدم برا اموات اگه خواستین درخدمتم؟

خدا منو بکشه، خدا عمرمو کوتاه کنه امسال اولین عیدیه که مامان عزیزو خوشگلم نیست، کاش منم نباشم دلم برای بغل کردنش میسوزه 

شادی روح مادر نازنینم صلوات بفرستید... عاشق امام حسینم.... روزگاری روز ما هم میرسد.... 

سلام رز سفید بهاری منم امسال عید اولین عیده بدون مادرم گذشت، گذشت ولی به سختی گذشت پدره من سال ۸۶فوت کردن، و مادرم تقریبا ۵ماه پیش، تا الان به سختی اومدم جلو نمیدونم تا کجا و تا کی میتونم این غمو تحمل کنم، اینکه میگن هممون میریم همش حرف باده هواست،میخوان مارو اروم کنن ولی نمیدونم داغ دل ما بیشتر از این حرفاست، نمیدونم زمان میتونه حالمونو خوب کنه یانه، ولی من معتقدم مادر هیچوقت نباید بمیره، مادر باید همیشه باشه، زندگی بدون مادر یعنی پوچ خالی بی هدف، میگم روزی که مادر میمیره خدا هم گریه میکنه؟؟، خدا مادر نداشته نمیدونه چقد غمش سنگینه نمیتونه جای ما باشه، من بدون مادرم یعنی صفر، یعنی پوچ ‌و بی ارزش، یعنی دیگه هیچ دعای خیری پشت من نیست، یعنی من تماااااااااااام😭😭😭😭😭😭😭