2777
2789
عنوان

اولین عید بدون مامان...

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم، خدا بهت صبر بده. منم مادرم رو درست یازده ماه بعد از فوت پسرم از دست دادم... نمیدونم چطور ز ...

ممنون عزیزم

خدا به شما هم صبر بده و عمر طولانی برای پدر عزیزتون

عشق یعنی زندگی با یاد تو

مامانم شب چهارشنبه سوري هردوتادستشو عمل كارپال كردن

از اون شب خونه ي ماعن با پدرم

داداشام همه رفتن مسافرت

منم يه بچم يه سالشه وخيلي بدغذا وبدخواب از امروزم هردوتابچم مريض شدن

همزمان كارهاي خونه تكوني هم مي كنم

امشب مامانمو بردم حموم 

يكم دلم گرفت كه چرا شب عيدي كه انقدر ذوق داشتم براش انقدر سخت شد

ولي الان باتاپيك شما

بي نهايت بار خداروشكر مي كنم كه الان مامان وبابام كنارمن 

ولي واقعا تك دختر بودن خيلي سخته خيلييييييي

خدا بهتون صبر بده

براي منم دعا كنيد كه قدر مادروپدرم بدونم

گاهي خيلي خسته ميشم خدا منو ببخشه

سلام روح همه مادران عزیز شاد.الهی هیچ وقت غم نبینیت دیگه.الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

شادی روح همه رفتگان و این عزیزان فاتحه و صلوات 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

از وقتی مادر رفته، مادرم رو در هر کسی جستجو میکنم... و هر لحظه خورد میشم... تحقیر میشم... هیچکس شبیه ...

دقیقا منم همین حال رو دارم...سوگلی‌مامان و بابا الان واسه کسی مهم نیست...کسی نفهمید و نمیفهمه چی میکشم...

سنی نداریم...چقدر بقیه راحت جلوی ما واسه بچه هاشون دلسوزی میکنن بعد مثلا تو هم میگی منم اینحورم اون لحن بی تفاوتی اون نگاه سرد چه فشاری به قلبت میاره...

تنها زایمان کنی تنها بگذرونی با بچه...اگه‌مامانم بود با اینکه‌مریضبود همممه کاری واسم‌ میکرد...همون یه بچم خسته شد کافی بود واسم...انگار بعد اونا همه ادمو ربات میبینن...

فقط من وابجیم که تو خونه بود نابود شدیم...ما دوتا یتیم سدیم واون از من یتیم تر...

حالا از مردن خودم میترسم...واسه خاطر دخترام...

بله دقیقا همینه دیگه اصلا بعد اونا هیچی قشنگ نیست. ..تو فقط ادا در میاری که خوبه... با رفتن پدر وم ...

چقدر امشب گریمو در آوردید،  مامانم امشب خونمونه، الان رفتم نگاش کردم و کلی گریه کردم خداروشکر که دارمشون، روح همه رفتگانتون در آرامش باشه انشالا

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

با متن زیبات گریه کردم،یاد پدرم افتادم😔دلم برای اون شونه های پهن و صورت نرمش پرکشید💔لعنت ب این زندگی،بعد پدرم دیگه اون آدم سابق نشدم😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱