2777
2789
عنوان

برای شوهر رفیق باز چ راه حلی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 61 پست
الهی خیلی سخته فقط خدا حفظ کنه پدر خانواده هامون که اگه اون نبودن این صبر تحمل هم تو من نبود

جیگرمو خون کرده

دعا میکنم زجر بکشه

تک تک لحظه هایی که عذابم داده رو زجر بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا دارمکافاته بالاخره اینا هم پیری مریضی دارن

فقط ماها باهاشون زجر نکشیم.بچه هامونو زجر نکشن.تک تک ثانیه ها رو با یاد من زجز بکشه

کاش اینا با طیف خودشون وصلت میکردن

فقط ماها باهاشون زجر نکشیم.بچه هامونو زجر نکشن.تک تک ثانیه ها رو با یاد من زجز بکشه کاش اینا با طیف ...

ارهه به خدا یاد اونموقع میفتم چقدر حرفهای قشنگ میزد که من مثل دوستام نمیشم رفیق باز خوبی نیست سرشب ادم بیاد خونه یه دوستی داشت مثال میزد آخرش زنش طلاق گرفت رفت خودش بدتر از اون شده چقدر سختی کشید تا منو بهش دادن حالا واسه من قیافه میاد تقصیر خودمه رو دادم

آدم باید رفیق بازیاشو انجام بده و زمانی که به ازدواج نیاز داشت دیگه رفیق بازیاشو  انجام داده باشه.نمیشه که تعهد ازدواج بده و با رفیقا باشه.به هر حال شاید کمبود داشته باشه

امیدوارم مشکلتون حل بشه 

الان با پررویی اومده

رفته جای خوابشو عوض کرده

من نمیدونم این مسخره بازیو بچه بازیش کی تموم میشه

میدونه از این رفتاراش متنفرم بازم تکرار میکنه

خب چرا زن گرفتی وقتی نمیتونی از زبونت استفاده کنی

چقدر بده که خدا همون موقع جلو ادما رو نمیگیره.

اونم باید خواسته باشه دلم نمیخواد باش حرف بزنم ولی انقدر ذلیله که نمیتونه عذرخواهی کنه

برو باهاش حرف بزن ولی از گزشته چیزی نگو

در مورد الانتون حرف بزن بهش گیر نده و ارامشتون رو خراب نکنید

برو باهاش حرف بزن ولی از گزشته چیزی نگو در مورد الانتون حرف بزن بهش گیر نده و ارامشتون رو خراب نکنی ...

متنفرم شاید یکسالی شده که موقع قهر من باید برم اشتی