2777
2789
عنوان

برای شوهر رفیق باز چ راه حلی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 61 پست
به خدا انگار شوهر منه همین بعدازظهری بهش باز گفتم اما انگار نه انگار شیش ساله اسیر شدم دعوا قهر خانو ...

دیشب کلید مرد رو گوش دادم گفت اقتدارش حفظ بشه

ولی برا مردی که قهر سنگین داره چیزی نکفت

همیشه موقع قهر ازادتر ه

چ جوری بهم بگوووو

رفیقش شو

اون کارایی رو که دوس داره انجام بده

سعی کن کاری کنی پیش تو بهش بیشتر خوش بگذره تا پیش دوستاش

چرا به خانوادش میگی سگ

به همدیگه احترام بزارید

حرمتها رو حفظ کنید

هیچ کس به دردتون نمیخوره جز خودتون

خانواده رو اصلا قاطی این موضوعات نکنید که خیلی اوضاع رو خرابتر میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب کلید مرد رو گوش دادم گفت اقتدارش حفظ بشه ولی برا مردی که قهر سنگین داره چیزی نکفت همیشه موقع ...

ارههه دیگه کلا دیگه اهمیت نمیدن تازه ازادتر هم میشن به خدا اقتدارش یه جوری زیاده نگه داشتم اشتباه کردم الان فکرمیکنه چه خبره خانواده اش میگن تو دیگه زیادی رو دادی به خدا خواهراش ببینی نمیذارن شوهرهاشون جم بخوره

رفیقش شو اون کارایی رو که دوس داره انجام بده سعی کن کاری کنی پیش تو بهش بیشتر خوش بگذره تا پیش دوس ...

من واقعا بخاطر این کلمه عذر میخوام ولی کلمه ای که شدت رفتارشونو نشون بده پیدا نکردم

چ جوری من که نتونستم کم کم وقیح شده با بی پروایی در مورد همه نظر میده نمیدونم ادم نمیتونه همه چی ...

اره خب کم کم دیگ روشون باز میشه پرو میشن

اما من تو نزدیکا دیدم ک از شوهر شما بدتر بوده درس شده 

شوهر منم هیچوقت پیش قدم نمیشه یه روزی تلافی همه کارهاش سرش درمیارم فعلا دعا به جون بابام بکنه تا به ...

خدا روشکر خدا پدرامونو نگه دارم...هروقت صدای زنگ گوشیم اومد تو دلم گفتم شوهرمه دیدم بابام بوده😭😭😭

خدا روشکر خدا پدرامونو نگه دارم...هروقت صدای زنگ گوشیم اومد تو دلم گفتم شوهرمه دیدم بابام بوده😭😭😭

الهی خیلی سخته فقط خدا حفظ کنه پدر خانواده هامون که اگه اون نبودن این صبر تحمل هم تو من نبود