2777
2789

اسمای سبزی ها و گل

سبزی مثل پونه ریحان ریحانه

گل 

نرگس سوسن لاله رز و......

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میتونی انقدررررر بدسلیقه باشی😕

سلیقه ی شخصیم به شما ارتباط داره؟

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
😍😍 به به خودتونم که باردارید اسم نینی تونو چی میخواید بزارید😍

نمیدونم

همسرم میگه آراز

من خوشم نمیاد

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

مهرآنا

الیار و تایماز

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜