2777
2789
عنوان

چیا رو از خانواده شوهر پنهان میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 35 پست

من همچی رو می گفتم چون پیش همیمیم همچیو میبین  ولی اشتباه محضه

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل میگفتم دیدم به ضررم داره تموم میشه دیگه تا بتونم هر چیزی رو نمیگم البته طلا و این چیزا رو میبینن نمیشه کلا قایم کرد من تصمیم هامو اکثرا نمیذارم متوجه بشن

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
دقیقا من رنگ موگذاشتم میگفت به دخترش چرااین رنگی نمیزنی 

بار اول ناراحت نشدم هر دفعه میرفتم زل میزد به طلا بعد شروع میکرد طلا خریدم برات کجاس پولاتو جای خرج کردن طلا بخر گفتم غلط کنم طلا بندازم همه رو در اوردم.چشم  واقعا تاثیر داره

❤بیخود بی جهت صلوات❤
دقیقا من رنگ موگذاشتم میگفت به دخترش چرااین رنگی نمیزنی 

من‌ برا عید یه مانتوخریدیم‌ ۸۰۰تومن فرداش‌ با پدرشوهرم‌ زنگ‌ زده‌ بودن‌ ک جرااینقدر‌ میزاری‌ ولخرجی‌ کنه‌ بعد‌ دیشب‌ دیدم‌ مادرشوهرم‌ بغیرازلباسای‌ گرونی‌ که‌ خریده‌ یه رنگ‌ مو‌ گذاشته‌ سرش۱ملیونو۵۰۰‌ الهی‌ اونیک‌ خوشیامو‌ نمیتونه‌ ببینه‌ روی‌ خوش‌ نبینه‌ از دیشب ناراحتم‌ شوهرمم‌ بیشتر‌ ناراحته‌ از دست‌ اونا

مممممم
بار اول ناراحت نشدم هر دفعه میرفتم زل میزد به طلا بعد شروع میکرد طلا خریدم برات کجاس پولاتو جای خرج ...

اهوم من که هرچی میخریدم سریع میرفت کپش میخرید یه روز توجمع شوهرم گفته عه اینم شبیه مال مایه منم گفتم ازبس خوش سلیقه ام همه سلیقه منوتوخونشون به خرج میدن ازسلیقه خودشون چون مطمعن نیستن به خنده حرف دلم گفتم ازاون دوز تقلیداشون کمترشده وچیزهایی میخرم که اونا نتونن انجام بدن 

من‌ برا عید یه مانتوخریدیم‌ ۸۰۰تومن فرداش‌ با پدرشوهرم‌ زنگ‌ زده‌ بودن‌ ک جرااینقدر‌ میزاری‌ ولخرجی‌ ...

میگفت هروقت ازجیبتون خرج کردم نظربدین خودم شوهرم ازقیمتش راضیم بعد قیمت هرچی میخری‌نگوپرسیدبگویادم نییت یابگوحراجی بودکمترخریدم 

واقعا خوش سلیقه ای خوششون میاد میخرن فدای سرت.😉😉😉😉

دیگه خب حرصم درمیشد ۶تا جاری و۲تاخواهرشوهرویه مادرشوهر هرچیی میخریدم لباس یا لوازم خونه ارایشی هرچی ... میدیم کپش خریدن منم خوشم نمیومد استفاده کنم دیگه الان ازاون موقع بهترشده خخ

میگفت هروقت ازجیبتون خرج کردم نظربدین خودم شوهرم ازقیمتش راضیم بعد قیمت هرچی میخری‌نگوپرسیدبگویادم ن ...

من‌ هیچوق‌ توروی‌ اوناواینستادم‌ شوهرم‌ همون‌ موقع‌ ک اونوزنگ‌ زدن‌ گفتن‌ دیگ‌ گفت‌ نمیبرمت‌ اونجا‌ ک جنی‌ نشن‌ منم‌ تک‌ عروسم‌ رخترم‌ ندارن‌ میگ‌ بزار‌ کپک‌ بزنه‌ ننم‌ بابامم‌ ک زنه‌ حرف‌ درمیاره‌ میاره‌ میبرع‌ گفته‌ دیگ‌ نمیبرمن‌ حدود‌ یک‌ ماهی‌ میش‌ این وسط یبارخودش‌ رفته‌ ی ساعتی‌ نشسته‌ برگشته‌ یبارم‌ مادرشوهرم‌ عیدی‌ اورد‌ تموم‌ دیگ‌ شوهرم‌ گفته‌ نمیبرمت‌ منم‌ نمیرم

مممممم