2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیدی که ۱۳تومن پول لباست شد بیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 41 پست
ببخشید اگر شما کرم پودر۵۹۰ ندیدی دلیل برنبودش نیست خیلی قیمت بالا تراز این هم توی بازار پره

واقعا جدی میگن یا مسخره بازی درمیارن؟   

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببخشید اگر شما کرم پودر۵۹۰ ندیدی دلیل برنبودش نیست خیلی قیمت بالا تراز این هم توی بازار پره

من نمیگم نیس خودم قیمت بالاترم دیدم ولی این خانم جواب هر پستیو میده جز مارک کرم پودر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون تاپیکو ندیدم ولی تجربه کرم پودر زیاد دارم برای پوست چرب 

کرم پودر اینفاییبل لورال عالی بود عالی نمیدونم چند شده 

من کرم پودر استی لادر اصلم استفاده کردم به پای لورال نمیرسه

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
صد در صد ولی خب بهش میاد گرون باشه حدااقل😂 

مگه به شکل و ظاهره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من اون تاپیکو ندیدم ولی تجربه کرم پودر زیاد دارم برای پوست چرب  کرم پودر اینفاییبل لورال عالی ...

کلینیک شنیدین؟من مدل سوپر بالانس گرفتم یکو پونصد خوبه؟

الان اورال که یه مارک معمولی هست حدود ۶۰۰ تومنه مارک های بهتر مثل استی لدر یا مک یا هدا بیوتی که می‌ره بالای دو سه میلیون

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
🩷

سلام گلم بهتر شدی چند روز پیش بهت گفتم برام دعا کن کنکور قبول شم گفتی بیمارستانم ازت خواهش میکنم من شرایطم خیلی سخته افسردگی دارم دعاکن سال دیگه این موقه دانشجوی رشته ای که دوست دارم باشم با شهری که دوست دارم 

مگه میشه نباشه !!!!

من خودم از تیراژه دیروز یه کرم دور چشم خریدم ۱۱۰۰ برای سوئیس بود،

تازه فروشنده اول یه ۳ تومنی بهم معرفی کرد گفت فرانسویه،

الان ۵۰۰ تومن خیلی معقوله تو لوازم آرایشی بهداشتی

واقعا جدی میگن یا مسخره بازی درمیارن؟    

توروخدا اینجوری نگوکه نمیدونی اگر تهرانی یه سر برو کوچه مروی بازار قیمت دستت میاد ریمل اسنس اصل ۹۸۰ بود دوماه پیش کرم پودر اصل تا سه میلیون هم هست معمولی ها رو۵۰۰ هستن مثل دیسل یا انترنتی

کلینیک شنیدین؟من مدل سوپر بالانس گرفتم یکو پونصد خوبه؟

بله کلینیک مارک معروفیع 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.