2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیدی که ۱۳تومن پول لباست شد بیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تاپیکشو دیدم استارتر کرم پودرش مارک bee هست من اونم استفاده کردم ولی قابل مقایسه با لورال نیست 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
توروخدا اینجوری نگوکه نمیدونی اگر تهرانی یه سر برو کوچه مروی بازار قیمت دستت میاد ریمل اسنس اصل ۹۸۰ ...

عزیزم منم حرف شمارو در زدم

در تایید حرف شما گفتم مسخره بازی درمیارن یا راست میگن؟

وگرنه خودم کرم پودر خریدم یکو پونصد خیلی گرونترهم داشت دیگه بودجم نمیرسید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

استارتر ببخشیدا ولی به نظر تاپیکت محترمانه به نظر نمی رسه 

خوب شاید دلش نخواد مارک بگه 

منم بودم می گفتم شما دوست داری باور کن دوست نداری نکن 

مجبور نیستی

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
عزیزم منم حرف شمارو در زدم در تایید حرف شما گفتم مسخره بازی درمیارن یا راست میگن؟ وگرنه خودم کرم پ ...

متاسفانه اینجاهرکسی بناله بگه هیچی ندارم سریع همه قبول میکنن ولی کسی داشته باشه میگن دروغگو