2777
2789
عنوان

داخل دوران پریود چند تا بسته پد استفاده میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 46 پست
اونایی ک میگن یه بسته در روز مگه چند بار تعویض میکنین 🤔🤔🤔

حساب نمیکنم... ولی پریود من دوره اش کوتاهه کلا 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هربار میرن دستشویی عوض میکنم خب هر دوسه ساعتم میرم🤣تازه روز 5 و 6 دستمال کاغذی میزارم

برا من 4 ساعت اینا میمونه چون کمه...

خوبه والا اینجوری زیاد بشی ک

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
دوتا رو هم بزارم؟ از استرس چند بار بیدار میشم میرم عوض میکنم 

نه.. یکی از بالا بذار..  

بعد یکی دیگه رو هم از ادامه اش بذار.. متوجه منظورم شدی؟ یعنی یکی رو عادی بذار.. اون یکی رو ادامه اولی 

اینجوزی دیگه خیالت راحته

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
شب ها خیلی بده مخصوصا برای منی که مثل جنازه می‌خوابم  هیچی نمی‌فهمم و خیلی اینور اونور میرم گ ...

افرین دقیقا 

حالا من دختر خالم میگه مفنامیک بخوری خونریزی کم میشه میخام برم مفنامیک کیلویی بخرم 🤣🤣

افرین دقیقا  حالا من دختر خالم میگه مفنامیک بخوری خونریزی کم میشه میخام برم مفنامیک کیلویی بخر ...

نه نخوری هاااا

من می‌خوردم دل درد هام از وحشتناک می‌رفت به ....‌

واقعا بده نخور مگه خیلی داغون باشی

افرین دقیقا  حالا من دختر خالم میگه مفنامیک بخوری خونریزی کم میشه میخام برم مفنامیک کیلویی بخر ...

درست گفته دکتر زنان هم مفنامیک میده برا خونریزی شدید ولی اول باید بری دکتر تا علتش تشخیص داده بشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما