تدبیرآرامش مدیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2310 عنوان چند کیلو کیک بخرم🍰🎂 | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 20 پست ۲۰ نفریم باید چقدر کیک سفارش بدم ؟؟؟ چند کیلو بسه؟؟ 1401/12/25 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 دو کیلو نیم خدایی اونایی ک میگن ۴-۵کیلو چ خبره اخه من جشنم ۲۰۰نفر بودیم ۷کیلو خریدم زیادم اومد دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
rastaar عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1216 اصولیش ۱۳۰ گرمه برای هر نفر ولی بازم بستگی به کوچیک و بزرگ بودن نفرات و اشتهاشون داره من همیشه ۲ ک ... شوخی نکن ۲ کیلو گرفتم برای ۵ نفر تموم شد،معمولی خوردن
ساعت_مچی1 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 شوخی نکن ۲ کیلو گرفتم برای ۵ نفر تموم شد،معمولی خوردن 😅😅واقعاااا ماشااللهنوش جونشوننه من همیشه تولد بچه هام چون دو تا خانواده ی خودم و همسرم جمع میشیم و تعدادمون اینقدرههمیشه ۲ کیلو میگیرم خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 من خودم قنادم هرچ فکرمیکنم ۷کیلو۲۰۰نفرمیشه هرکیلو زیاد زیادشم حسابکنی ۷۰نفر میده ... بخدا رفتم قنادی گفتم ۱۰کیلو گفت خانم برای عروسی ۱۰کیلو زیاده دیگه ۷کیلو داد ۲طبقه شد کیکم طبقه دوم نصفش زیاد اومد همه هم کیک برداشتن.سلف سرویس بود رو میز چیده بودن دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
تدبیرآرامش مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2310 من خودم قنادم هرچ فکرمیکنم ۷کیلو۲۰۰نفرنمیشه هرکیلو زیاد زیادشم حسابکنی ۷۰نفر مید ... ببخشید میشه بدونم کیک کیلویی چنده؟؟