2777
2789
عنوان

مجازات خیانت چیه؟یه داستان بگم از چند سال پیش توی شعرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4548 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیلی دلایل میتونه داشته باشه

ببین کسی که خیانت میکنه خیلی خط قرمز هارو زیرپا گذاشته که بنظر من زیرپا گذاشتن اون خط قرمز ها کار کسی که شخصیت و اصالت داره نیست

خیانت هیچ توجیحی نداره 

این داستان که نوشتی، وحشیگری اون طرف رو نشون میده...

من به شدت خیانت رو بد و غیر اخلاقی میدونم، اما اینم نیست که جون کسی سر این مساله گرفته بشه... پدیده های اجتماعی یک دلیل ندارن، چند وجهی خستن و میتونن کلی علت مختلف داشته باشن... بحث سر جون انسانهاستا... یجورایی بالاترین داشته یک انسان در کل دنیا و زندگیش...

دید خود من اینه که کسی که از زندگیش ناراضیه باید طلاق بگیره و بعدش تصمیم بگیره راجع به زندگیش... اما یادمونم نره که در ایران طلاق و... مخصوصا در بعضی جاهای سنتی خیلی سخته و بعضا برای یکی ناممکن میشه... بحثش خیلی پیچیدست و مفصله. اما اینی که معلومه، جون انسانها خیلی با ارزشه که سر اینچیزها ازشون سلب بشه.

خوب کاری کرد دستش درد نکنه کاش میشد مال زنا و مردا خراب همینجوری ببری ک دیگ از این غلطا نکنن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️