2777
2789
عنوان

مجازات خیانت چیه؟یه داستان بگم از چند سال پیش توی شعرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 84 پست
نه واقعا این یه توجیه الکی برای یه کار اشتباس  کسی که ادم پاکی یاشه وجدانش و شخصیتش اجازه نمید ...

شاید تا حالا جای اونا نبودین

البته انشالله هیچ وقت هیچ وقت جاشون نباشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نخواسته زندگی بچه هاش از هم بپاشه

بچه هاش رو از چشم خانواده خودش و خانواده شوهرش انداخته تا چیزی می‌شه به بچه هاش و برادرش که انجا کار می‌کنه طعنه می‌زنن بنظر شما اینکار درست بود فقط بخاطر هوس با کس دیگه رابطه جنسی برقرار کنه 

توی ایران مخصوصا جنوب کشور اوضاع خیلی بدتره،،اینجور مسایل ناموسی فقط باید پاش خون ریخته بشه متاسفانه

بله، متاسفانه شرایط بعضی جاها خیلی بده و کارهایی که انجام میدن بیشتر به کارهای مردمان هزار سال پیشه...

وقتی این مسائل رو میبینم واقعا با تمام وجود ناراحت میشم...

نمیگم خیانت قابل قبوله بد نیست و...

ولی زن تو این مورد هم بدبخت میشه 

حالا مرد خیانت کنه همه میگن مرده دیگه نیاز داره حتما زنش ی جا کم گزاشته 😏😏😏

چی بگم والا
نمیگم خیانت قابل قبوله بد نیست و... ولی زن تو این مورد هم بدبخت میشه  حالا مرد خیانت کنه همه ...

مرد خیانت کنه ،بازم تقصیر زن میندازن،که لابد برا شوهرش کم گذاشته که شوهرش خیانت کرده

مرد خیانت کنه ،بازم تقصیر زن میندازن،که لابد برا شوهرش کم گذاشته که شوهرش خیانت کرده

اره دیگه زن کجا ارزش داره ک اینجا داشته باشع

خیلی بدبختیم بخدا هر مشکلی باشه تهش گردن زنه

چی بگم والا