2777
2789
عنوان

رابطه کامل در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 57 پست
این چه حرفیه اخه .یعنی فقط شوهرواسه رابطه آدمو میخواد؟؟

نه حرف من یه چیزدیگست 

خیلی ازپسرای الان بعدازرابطه کامل دیگه تلاشی نمیکنن 

باخودشون میگن خب ماخرجمونویکی دیگه میده .خرج خونه واجاره نداریم .نیازمونم که برطرف میشه 

چرابایدعروسی بگیریم وخودمونوبندازیم تودردسر 

زیاددیدم اینطورچیزایی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ممکنه باردار بشی مورد خیلی شنیدم که سرکوفت می شنیدن از خانواده شوهر تا خرداد چیزی نمونده

دقیقا ترسم همینه 

بارداری چون تا یکی دو سال بچه نمیخوایم

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
عروسیمون خرداده تالار گرفتیم 

خب پس چیزی نمونده .قشنگیش به همون شب عروسیه 😍

خیال هردوتونم راحت تره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه حرف من یه چیزدیگست  خیلی ازپسرای الان بعدازرابطه کامل دیگه تلاشی نمیکنن  باخودشون میگ ...

بستگی به آدمش دارخ بنظرم 

بعدم اگر طوری باشه زیاد پیشش نری خب زودتر تلاش میکنه عروسی بگیره 

مثلا ما نمیذارن خونه هم بمونیم اصلا😁

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
ترس اصلیم این نیست چون از قبل شناخت داشتم روش  فقط دلم میخواست تو خونه خودمون باشیم بار اول

من تا یه هفته خونریزی داشتم بعد شوهرمم هم هر روز یا روزی دوبار رابطه میخواست الآن فک می کنم اگه تو عقد بود اصلا راحت نبودیم فکرت درسته

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
دقیقا ترسم همینه  بارداری چون تا یکی دو سال بچه نمیخوایم

خب وسایل پیشگیری برا همینه وقتاست دیگه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

دلیلیتم بگو عزیزم

چون اکثرا جنبه ندارن اخلاقم ندارن تقی ب توقی میخوره پای رابطه میکشن وسط توام مجبوری بخاطر باکرگی از دست رفتت از حقت بگذری کوتاه بیای چ بسا خدایی نکرده متوجه بشی طرف برات مناسب نیست نمیتونی جدا بشی چون نگران ننگش میشی

خب پس چیزی نمونده .قشنگیش به همون شب عروسیه 😍 خیال هردوتونم راحت تره 

اره منم دوس دارم شب عروسی خونه خودمون باشه 😍

ببین من درست و غلطش رو نمیدونم یعنی بنظرم مشکلی ندارع واقعا و ب خودتون مربوطه همه ک نباید مثل هم باشن 

ولی من شخصا دوست ندارم نمیدونم چرا ولی نه دوست دارم خونه شون بمونم نه خونه مون بمونه و رابطه ک نه 

درصورتیکه اصلا بم نمیخوره این مدلی باشم خونوادمم خیلی محدود اینا نمیکنن ولی تو این مورد نمیدونم چمه😂😂

کاری ب حاملگی و شاید جدا شدن سردی و گرمی و... اینا ندارم چون مهم نیست 

کلا دوست ندارم 

بنظرم اصلاااا اشکالی نداره...ولی مامانم اینا اشتباه میدونن اونم بخاطر اینکه خدایی نکرده خدایی نکرده ...

اینطورچیزی هم زیاددیدم .یعنی خانواده پسره تهمتی نبوده که به دختره نزده باشن 

فکرمیکردن پسرشون کاری نکرده😑

من تا یه هفته خونریزی داشتم بعد شوهرمم هم هر روز یا روزی دوبار رابطه میخواست الآن فک می کنم اگه تو ع ...

به من دکتر گفت خونریزی نداری 

ولی من نازنازوام 😅دلم میخواد بعدش پیشم باشه نکه بیاره برسونتم دم حونمون