2777
2789
عنوان

رابطه کامل در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 57 پست
بستگی به آدمش دارخ بنظرم  بعدم اگر طوری باشه زیاد پیشش نری خب زودتر تلاش میکنه عروسی بگیره&nbs ...

نه ربطی به کم رفتن یازیادرفتن نداره 

همونطورکه میگی بستگی به آدمش داره 

خیلی ازپسراروتوی دوران آشنایی وعقدهم نمیشه شناخت .ازبس مارموزن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به من دکتر گفت خونریزی نداری  ولی من نازنازوام 😅دلم میخواد بعدش پیشم باشه نکه بیاره برسونتم د ...

😅کار خوبی می کنی اون موقع نازت هم خریدار داره🤭🤭

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من درست و غلطش رو نمیدونم یعنی بنظرم مشکلی ندارع واقعا و ب خودتون مربوطه همه ک نباید مثل هم باش ...

ببین ما شبو نمیذارن پیش هم باشیم 

خودممونم راحت نیستیم اصلا اصراریم نمیکنیم

ولی رابطه کلا نداشته باشی خیلی عذاب میدی به طرف عصبی میشه هرچقدرم خوب باشخ دوست داشته باشه زود دلخور میشه 

رابطه داشته باشی خوبه هم قبل عروسی یه سری چیزا رو یاد میگیری راحت تری هم اون بنده خدا آروم میشه 

حرف گوش کن ترم میشه😉

اما خب رابطه کامل من دوس دارم برم خونه خودمون اقامون عجله داره یکم😅

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
😅کار خوبی می کنی اون موقع نازت هم خریدار داره🤭🤭

😅😅😅😍

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
نه ربطی به کم رفتن یازیادرفتن نداره  همونطورکه میگی بستگی به آدمش داره  خیلی ازپسراروتوی ...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 🥲

اگر بیشتر از یکساله عقدین اشکال نداره ، چون میگن یکسال صبر کنید تا همدیگه رو خوب بشناسید

تازه یکماهه😅

ببین ما شبو نمیذارن پیش هم باشیم  خودممونم راحت نیستیم اصلا اصراریم نمیکنیم ولی رابطه کلا ندا ...

برای ما مشکلی ندارع کلن ولی یه گاردی دارم نسبت ب این موضوع ... نمیدونم 

بعد من بیشتر منظورم برای رابطه کامل بود که دوست ندارم واقعا 

عزیزممم😂😍 ایشالا خوشبخت بشین❤️

ببین ما شبو نمیذارن پیش هم باشیم  خودممونم راحت نیستیم اصلا اصراریم نمیکنیم ولی رابطه کلا ندا ...

خب با روش های دیگه لذت ببرین حتمن نباید دخول باشه که هم بکارت از بین بره هم استرس بارداری بکشی،سه ماه دیگه ام طاقت بیاره همسرت برین سرخونه زندگیتون عالی میشه بیشترم بهش لذت میده تازه الان خونه باباها نمیشه کاری کرد انقد استرس داره که کسی متوجه نشه،حتی حموم رفتنش پر از استرسه،،منو همسرم دو سال عقد بودیم باهم دوتایی همه جا مسافرت رفتیم و شبا هم بعضی اوقات پیش هم بودیم اما رابطه کامل رو با هم توافق کردیم که بزاریم بعد عروسی مون همینطورم شد،یه حس خیلی خوبی داره بعد عروسی که وابستگی زن و مرد به هم بیشترم میشه و عطش مرد واقعا بیشتر میشه بعد عروسی 

یعنی هیچگونه رابطه ای ندارید حتی بدون دخول؟😐 بدون رابطه کامل هم میشه نیاز های جنسی همو ارضا کنیدا 

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

خب با روش های دیگه لذت ببرین حتمن نباید دخول باشه که هم بکارت از بین بره هم استرس بارداری بکشی،سه ما ...

اره اینجوری عالیه 

یعنی هیچگونه رابطه ای ندارید حتی بدون دخول؟😐 بدون رابطه کامل هم میشه نیاز های جنسی همو ارضا کنیدا&n ...

چرا عزیزم رابطه داریم 

اما دخول نه