2777
2789
عنوان

رابطه کامل در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 57 پست

من نداشتم شوهرم هم هیچوقت درخواست نداد ولی زود عروسی گرفت و اصرار داشت مستقل بشیم مسافرت دور هم زیاد رفتیم،میشد ولی لذت اولین بار وقتی کاملا مستقلی بهتره 

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

قبول کن خونه خود ادم یچیز دیگس 

بدیش اینه مرد خیالش راحت میشه خیلی دیگه اشتیاقی برا عروسی نمیمونه همون خانم هم سردرگم میشه چون شرعا و قانونا زنش ولی تمام کمال پیشش نیستی و سختیای خودشو داره 

نظر من این 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درسته محرمیدولی بدون دوران عقد دوران شناخت هست  با توجه ب عرف اجتماع و خانواده ها اگر خدایی نکرده خدایی نکرده شما تو دوران عقد باهم کنار نیومدی وخواستی طلاق بگیری ایا بعدش برای خودت مشکلی پیش نمیاد توخانواده تون یا برای بعد از ازدواجتون

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

صددرصد .تاپیکاروبخون خیلیاپشیمونن  شوهره هم دیگه تلاشی نمیکنه واسه زودترعروسی گرفتن

عروسیمون خرداده تالار گرفتیم 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

بنظرم اصلاااا اشکالی نداره...ولی مامانم اینا اشتباه میدونن اونم بخاطر اینکه خدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال نکنه سر داماد بلایی بیاد یا مشکلی پیش بیاد بخوان جداشن بگن عجله داشتن تو عقد جلو فامیل و اینکه در صورت رابطه کامل اسم تو شناسنامه پاک نمیشه و المثنی نمیدن

این چه حرفیه اخه .یعنی فقط شوهرواسه رابطه آدمو میخواد؟؟

همه که مثل هم نیستن بعضیا به همین خاطر که کامل برای هم باشند دلشون می خواد

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
عزیزم درسته محرمیدولی بدون دوران عقد دوران شناخت هست  با توجه ب عرف اجتماع و خانواده ها اگر خدا ...

ترس اصلیم این نیست چون از قبل شناخت داشتم روش 

فقط دلم میخواست تو خونه خودمون باشیم بار اول

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
عروسیمون خرداده تالار گرفتیم 

ب نظرم عجله نکن ب شوهرتم بگو دوست دارم شب عروسی خوشگل کرده باشم تزیین کرده با خیال راحت تو‌اتاق خودمون کارو بکنیم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

چون ممکنه باردار بشی مورد خیلی شنیدم که سرکوفت می شنیدن از خانواده شوهر

تا خرداد چیزی نمونده

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه وقتی عقد کردین شوهرته رابطه هم داشته باشی عیب نیست خیلیا میگن تو عقد،رابطه داشته باشی پسر سرد،میش ...

نه سرد ک نمیشن بنظرم چون هی میخواد و نیستی پیشش بیشترم تلاششو میکنه ک زودتر ببره خونش