2777
2789
عنوان

اخه الان چه وقت باردار شدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16916 بازدید | 81 پست
چه مارک یا مارک هایی خوب هست؟ ببخشید اگه سوالام بی ربط به تاپیکتونه 🙏🏻 دکتر زنان گفت فرقی نمیک ...

قطعا ایرانی ها خوب نیستن والا حافظه ندارم مارک یادم باشه فکر منم کدکس بود و کاپوتی 

اینجا که همراهم نیست ببینم 

شما برو داروخانه بگو کاندوم میخوام خودشون بهت میدن مارکهای داروخانه ای همشون خوبن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا ایرانی ها خوب نیستن والا حافظه ندارم مارک یادم باشه فکر منم کدکس بود و کاپوتی  اینجا که ه ...

درسته من فکر کردم یادتونه 

سلامت باشین خیلی ممنونم از پاسخ تون 🙏🏻.

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
خب پس اگر دوست نداری .بخاطر وون طفل معصومم شده کاش تشکیل نشه قلبش شما هم ب کارات برسی

نه اینجوری هم نگو   نمیدونم حس‌های متناقضی دارم 

هم حس عذاب وجدان نسبت به جنین تو شکمم دارم همش دارم تصورش میکنم تو شکمم هم نگران برنامه هام هستم 

یعنی هم میخوام هم تردید دارم 

به هر حال سپردم دست خدا و قسمت 

هر چی صلاحمه امیدوارم پیش بیاد من دارم‌تلاشم رو برای حفظش میکنم 

چون قسمتم بوده بعد از اینهمه سال جلوگیری با یکبار رابطه باردار بشم شاید صلاحم در همینه

بعد از ۱۴ سال جلوگیری با یکبار بیخیالی طی کردن اینجوری شد  فقط یکبار رابطه بدون جلوگیری داشتم ...

🤩😅😅 مبارکه

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
کلئو الان تاپیکتو دیدم درجریان تاپیکهات هستم و خیلی هم دوست دارم .مادربزرگا میگن توبارداریه پسر خونر ...

وای خدا نکنه 

دیشب به شوهرم گفتم ممکنه پسر باشه به حدی ناراحت شد که نگو برگشت گفت حالا امیدت رو از دست نده امیدوارم دختر بشه 

یعنی انگار خبر مریضی بهش دادم گفتم شاید پسر بشه 

قطعا ایرانی ها خوب نیستن والا حافظه ندارم مارک یادم باشه فکر منم کدکس بود و کاپوتی  اینجا که ه ...

عزیزم من تازه ازدواج کردم یعنی یک ساله و طبیعی جلوگیری میکردم و بعد یک ماه باردار شدم . میشه برام توضیح بدید چطور جلوگیری می‌کردید ممن اصلا بلد نیستم چ قرصی خوردید بعد از هررابطه چند تا خوردید و ..ممنون میشم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️