2777
2789
عنوان

اخه الان چه وقت باردار شدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16883 بازدید | 81 پست
شما خودت بچه داری؟ باور میکنی خونریزی افتادم عین خیالم نیست اصلا برام مهم نیست این بچه بمونه یا نه& ...

نه ندارم

ولی خیلی بچه هارو دوست دارم

عشقن بخدا

چرا اخه

برو یه دکتری جایی

فکرنکن فقط برای بچه خطرداره

برای خودتم خطرناکه

توروخدا به فکر ازبین بردنش نباشی

نه ندارم ولی خیلی بچه هارو دوست دارم عشقن بخدا چرا اخه برو یه دکتری جایی فکرنکن فقط برای بچه ...

نه اصلا نمیخوای از بین ببرمش به هر حال الان اومده ازش مراقبت میکنم همش دراز کشیدم حتی غذامو تو تخت دارم میخورم 

اما خوب واقعا الان قاطی کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکل ماباروری داشتی ودرحسرت بچه میموندی هیچی برات اهمیت نداشت .الانم ناشکری نکن .راستی خونریزی ک ...

امروز به خاطر خونریزی با آمبولانس بردنم بیمارستان 

اونجا گفتن مشکلی نیست اما خونریزی ام قطع نمیشه 

سلام ببخشید اگه امکانش هست ممنون میشم راهنمایی کنید که روش جلوگیری تون توی ۱۴ سال چی بود که بچه دار نشدین؟

من و همسرم هم هیچوقت نمیخوایم بچه دار بشیم

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
فقط کان دوم بودیم 

خیلی ممنونم از راهنمایی تون 🌺

ما از ترس بارداری هنوز بعد از دو سال ازدواج من باکره هستم

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
امروز به خاطر خونریزی با آمبولانس بردنم بیمارستان  اونجا گفتن مشکلی نیست اما خونریزی ام قطع نم ...

قلب بچت تشکیل شده ؟همین حالا استغفار کن .ممکنه خدا بگیرتش خدایی نکرده وتو حسرت بمونیا .از ما گفتن بود 

قلب بچت تشکیل شده ؟همین حالا استغفار کن .ممکنه خدا بگیرتش خدایی نکرده وتو حسرت بمونیا .از ما گفتن بو ...

نمیدونم قلبش تشکیل شده یا نه 

اینجا سونو نکردن سیستم پزشکی اینجا متفاوته اصلا عجیبن 

گفت تا هشت هفته سونو نمیکنیم 

من شش هفته هستم 

من اصلا بچه نمیخواستم واقعا هیچ وقت حسرت بچه نداشتم 

وااااا این دیگه چه مدله  بهترین و تمییز ترین روش کان دوم هستش

خیلی عجیب غریبیم واقعا 😅

آخه بعد از عقدمون کرونا شروع شد و ترس کرونا و بارداری یه جورایی کلا ما رو به اینجا کشوند 😐

دکتر زنان هم تعجب کرد، ولی امیدوارم بتونیم انجامش بدیم حالا که مطمئن شدم با کان دوم قطعی میشه جلوگیری کرد

بله اما کان دوم مارک خوب باشه

چه مارک یا مارک هایی خوب هست؟ ببخشید اگه سوالام بی ربط به تاپیکتونه 🙏🏻

دکتر زنان گفت فرقی نمیکنه، ولی مطمئن بودم که الکی میگه و ایرانی اصلا به درد نمیخوره قطعا