2777
2789
عنوان

خون در ادرار

47 بازدید | 4 پست

سلام امشب بیرون بودم مجبور شدم نیم ساعت چهل دقیقه ای خودم نگه دارم اومدم خونه رفتم ادرار کردم داخلش خون بود از اون ساعت سه بار رفتم دستشویی همش خون بود (در اقدام به بارداری هستم)

اینم بگم چون شاغلم پیش اومده از قبل هم خودم نگه کنم دیر برم سرویس کسی چیزی میدونه بگه تا فردا که برم دکتر خیلی میترسم

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
سوزش هم داره؟

اره یکم

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکم

احتمالا عفونت باشه فردا برو پیش دکتر ارولوژی احتمالا همینه یه قرص میده زود خوب میشی ولی الکی دکتر عمومی نرو منم همین مشکل رو داشتم دکتر عمومی دنبال علت های عجیب و غریب میگشت 

احتمالا عفونت باشه فردا برو پیش دکتر ارولوژی احتمالا همینه یه قرص میده زود خوب میشی ولی الکی دکتر عم ...

چون تو جزیره زندگی میکنم دکتر کم هست