2777
2789
عنوان

بیاین عکس خرید گذاشتم😊👠👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 90 پست
کدوم

دومی رسمی تره

اولی دخترونه تره

هر دو مدل یجور قشنگی خودشونو دارن🥲

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون جانم دو پسر دارم لباسشون رو هم ست خریدم 

خیلی قشنگن منم همیشه برا پسرام ست میگیرم دوتان

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
بچه ها یادتونه قدیما عروسا ی کیف سفید داشتن روز عروسیشون؟؟ من هروقت کیف سفید میبینم فک میکنم طرف عر ...

منم دارم فقط همون موقع شاباش ریختم الآنم شده گاوصندوقم🤭🤭

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
همه چیت قشنگ بود فقط کتونیو نپسندیدم مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنب

ممنون جانم چشمات قشنگه کفشام رنگش توگوشی اشتباه افتاده اونجاهایی که نارنجی افتاده گلبهی است 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
این کتون ب این استایل و کیف نمیاد عزیزم مبارکت باشه

کفشام انتخاب شوهرمه رنگی که نارنجی افتاده گلبهی هس کلا رنگ شادی داره چون خودم قدبلندم معمولا کفش اسپورت میپوشم به نظرت شال چی بخرم؟ 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی