بچگی کردم نفهمی کردم و خیلی پشیمونم. خداروشکر کسی نفهمید که چیکار کردم آبروم نرفت و خداروشکر میکنم که الان زنده ام. یه لحظه تحت فشار عصبی قرار گرفتم حال روحی خوبی نداشتم یکمم کنجکاو بودم میخواستم بدونم چی میشه خیلیی قرص خوردم هرچی ک گیرم اومد خوردم. بازم تاکیید میکنم همش لطف خداست که زنده ام و هیچیم نشد فقط دکترا گفتن مسمویت سادس یه نصفه روز بیمارستان بودم. ولی الان یه مشکلی دارم اصلا نمیتونم دیگه قرص بخورم حتی یه دونه. دلدرد پریودی که میگیرم از درد میمیرم ولی اصلا نمیتونم قرص مسکن بخورم. هرکسم جلوم قرص میخوره یا جعبه قرص میبینم حالت تهوع میگیرم به خوردنش فکر میکنم. یا مثلا یهو خاطره اون شب که داشتم قرص میخوردم میاد تو ذهنم حالت تهوع شدید میگیرم عوق میزنم. نمیدونم چیکار کنم همش حالت تهوع دارم قرصم دیگه نمیتونم بخورم😔😔
من یه سری میخواستم تست کنم ببینم چی میشه قرص آلپرزلام هست واسه خواب ۵ تا باهم خوردم به بیمارستان نکشید ولی یک ماه خوابم میومد اون موقع مدرسه میرفتم کلا سر کلاسا خواب بودم
درست میشه بعد از یه مدت، فعلا بهتره ریخت قرص رو هم نبینی، از جلوی داروخونه هم حتی رد نشو! جدی میگم.
«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتشبازیها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدنها و آن همه کتیبههای زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، میخواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضلالله نوری
منم خوردم حدود ۴۰تا وقتی ۱۳سالم بود تا چندیدن سال اون روز که میمود تب ولرز میکردم سردرد شدید گرفتم مغزم تیر میکشید حافظمم خیلی کند شد ولی بعد چند سال بهتر شدم