2777
2789
عنوان

من یه خریت بزرگی کردم چند وقت پیش خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 63 پست
منم نمیدونم. خب آره، وقتی خشک مذهبی ها آدم معمولی که اعتقاداتی هم داره پس میزنن، طبیعیه که میره جذب ...

دقیقا کسی هم که اعتقاد داره بقیه رو مسخره میکنه و به خودش مغرور میشه مثلا همین مامان من و فامیلامون اینا چون حجاب دارن همش بحث حجاب میکنن تو مهمونی هاشون چند وقت پیش تو دروهمی داشتن حرف میزدن میگفتن ما از بی حجابا چندشمون میشه وفلان     جالب اینجاست خودشون انواع و اقسام غیبت قضاوت مسخره کردن بقیه و هر گناه زبانی رو انجام میدن اما دین رو فقط تو حجاب میدونن وقتی برگشتیم کلی خندیدیم با خواهرم الانم هر چی میشه میگم مامان من از بی حجابا چندشم میشه  در صورتی که خودم موهام بیرونه   من خودم حجابو دوست دارم ولی هنوز نتونستم رعایت کنم از دید اینا دیگه من جهنمی ام و تمام

آخه این کنکور لعنتی چیه که آدم به خاطرش خودشو بکشه😳 خونواده ت نظرشون چیه؟ اگه خیلی بهت فشار نمیارن ...

خانوادم زیاد بد نیستن ولی اونطور که من توقع داشتم کمکم نکردن . مامانم میگفت فدای سرت تو فقط بشو بچه قدیم شاد باش ولی وقتی حالم بد میشد مدرسه نمیرفتم یا نمره های بد میاوردم سرزنش میکردن مخصوصا بابام میگفت خوب چیت کمه که درس نمیخونی.  من بعد کمالگرایی شدید دارم وقتی میدیدم تو اون کلاس درس خیلیا هستن که از من تو درس بهترن عصابم خورد میشد میخواستم به اونا برسم ولی مثلا استعداد ریاضی نداشتم نابود شدم سر چیزی که هیچ ارزشی نداشت شب تا صبح نخوابیدم گریه کردم. خیلی فکر کردم به اینکه امسال بیخیال درس بشم سال دیگه شروع کنم ولی گفتم ولش کن امسال دارع تموم میشه دیگه. از یه طرف تو سر من کردن اگه تو درس موفق نشی دانشگاه دولتی قبول نشی دیگه هیچ جایگاهی نداری هیچی نمیشی. مدرسه سختیگری دارم همش میگن اگه نری دانشگاه دولتی ایندت تباهه من ساعت ها سرش گریه کردم که قراره هیچی نشم تو آینده. 

حرفای شما تو تاپیکم قشنگ بود مشخصه‌ فهمیده و روشنفکر هستین افتخار میکنم بهتون که سمت علایقتون رفتین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کسی هم که اعتقاد داره بقیه رو مسخره میکنه و به خودش مغرور میشه مثلا همین مامان من و فامیلامون ...

🤣 وای دقیقا. کلا ملتی هستیم که تعادل تو کارمون نیست، همیشه یا از این ور بوم می افتیم یا از اون ور بوم. هیچکس رو هم غیر از خودمون قبول نداریم

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
خانوادم زیاد بد نیستن ولی اونطور که من توقع داشتم کمکم نکردن . مامانم میگفت فدای سرت تو فقط بشو بچه ...

ممنونم عزیزم، امیدوارم موفق باشی تو هر چی واقعا به دلته. چون دقیقا یاد خودم افتادم وقتی کنکور میدادم. منم میگفتم فقططططط پزشکی میخوام! یا پزشکی سراسری یا هیچ! بعد استرس هم داشتم، اونجوری نبودم که واقعا از همه چی بزنم و بنشینم پای درس. همکلاسی هام که پزشکی قبول شدن روزی بالای ۱۲ ساعت میخوندن! بدون هیچ تفریحی. من واقعا نمیتونستم این همه، برنامه میریختم، از دم همش نیمه تموم می موند. تا اینکه یهو گفتم میخوام انسانی شرکت کنم. اون وقتا قبولی انسانی رو زیاد خوب نمیدونستن، از دید جامعه همه باید یا دکتر میشدن یا مهندس!

اما واقعا راضی ام، تا لیسانس هم بیشتر ادامه ندادم، چون دیدم واقعا دانشگاه جوری نیست که حلوا خیرات کنن😁 اما خب، متاسفانه بر حسب مدرکی که داری تو جامعه بهت احترام میذارن. 

منم بهت خواهرانه میگم درستو بخون، اما نه به قیمت داغون شدن روح و روان. اتفاقا مادرت معلومه خیلی فهمیده ست، چون خیلی وقتا مادرا بیشتر استرس دارن برای قبولی بچه شون تو کنکور🙄

ان شاا... موفق باشی. تو هر چی علاقه واقعی ته، وگرنه رقابت و رشته ها و دانشگاههای رده بالا در واقعیت هیچچچچ نیستن! ما چقدر پزشک و مهندس و وکیل داریم که از انسانیت هیچ بویی نبردن؟!

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری