2777
2789
عنوان

من یه خریت بزرگی کردم چند وقت پیش خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل میخاین خودکشی کنین قرص نخورین که نه میمیری نه سالمی برای یه عمر درد و مرض داری...

برای مشکل اخریت برو روانشناس کمکت کنه 

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

پدر معده و کبد را در آوردی 

تهوع هم بخودت تلقین نکن بگو خوبم هر وقت حس کردی حالت تهوع داری صورتت را با آب خنک بشور یا برو تو هوا آزاد اگه بهتر نشدی برو دکتر بگو 

پیش روانشناسم برو 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

میددنین ددستان بحثش اینه ک وقتی دارو بخاد بخوره حتی فکرش یاد اون لحظه و حالی ک داشت دارو میخورد و حالت تهوع میگرف از بس دارو خورده بود میفته و حالش مث اوندفه میشه .

مثلا من خودم ۱۳ سال میش قرص جوشان مولتی ویتامین خوردم الان اون حالت تهوعی ک اون لحظه داشتم فکرم میاد حالت تهوع میگیرم ک هیچ بلکه هر مزه ای ک نزدیک ب مزه اون باشه مث اب پرتقال نمیتونم بخورم حالم بهم میخوره .

به مرور درست میشه بیمارستان پر شده از دخترای ۱۴ ۱۵ ساله خودکشی کرده😑

چشونه خدایی 😑

منم همین سنم واقعا حتی یه بارم به خودمشی فکر نکردم نمیدونم اینا چشونه ...مچ دستاشونن تیغ نیزنن😐😂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

من احمق شونزده سالمه سر درس این بلارو سر خودم اوردم. واقعا برای خریتی که کردم متاسفم 

متاسفانه بچه های جدید تا کسی میگه بالای چشمت ابروعه سریع دست به قرص میشن

اکثرا زنده میمون با بدبختی از چشم همه میفتن ولی کلی مشکل روانی پیدا میکنن

شما حتما با یه مشاور صحبت کن

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

عزیزم هر چی بخشیده میشه جز خودکشی حتی حرف زدن راجع بهش گناه پس نکن دیگه این کارو 

برای درد پریودیتم نمیخواد قرص بخوری چیزای سرد نخور شکمتم ببند گرم بمونه دردت کم شه 

قرصم چه بهتر که نمیتونی بخوری بعضیا هر چی میشه سریع میگن قرص بخور در حالی که خوب نیست یه مدتم نخوری درست میشه فراموش میکنی سعی کن دیگه به کارت فک نکنی بعد چن ماه فراموش میکنی