2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 141 پست
گفتی چند ساله عقدی ولی محضری نیس عقدت چ مدلیه اسمتون توی شناسنامه همدیگه نیس صیغه اید

نزدیک چهارساله و بله هنوز شناسنامه نگرفتیم قرار بود رفتیم سر خونه زندگیمون واسش اقدام کنیم 

ما تو نامزدی توسط ملا محرم هم شدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد واس اینکه دوباره صیغه کنیم باید من با کس دیگه ای باشم؟؟؟ 

تو شرعیات ما اگر همسرم منو ۳ طلاقه کنه ( دهنشو پاره میکنم در این صورت ) بله من بهش حرومم و باید من با یکی دیکه ازدواج کنم طلاق بگیرم تا بتونم باهاش ازدواج کنم 

از جزییات صیغش خبر ندارم اینارم تو محضر گفتن که مردا جو گیر میشن نگن سه طلاقت میکنم 

قانون اهل تسنن هست اگه گفته سه طلاقه باید زن یکی دیگه بشی باز طلاق بگیری زن خودش بشی ولی اینا الکیه ...

خیلی چرته ینی چی واقعا درکش سخته 🤦🏻‍♀️ ادم از فکر کردن بهش هم حالت تهوع میگیره همسرم بکنار خود من تحمل همچین چیزیو ندارم اگه واقعا دیدم راه حلش اینه جدا میشم فوقش😭

تو شرعیات ما اگر همسرم منو ۳ طلاقه کنه ( دهنشو پاره میکنم در این صورت ) بله من بهش حرومم و باید من ب ...

😂👌🏼

خیلی مجازات سختیه 

ولی فکر کنم اینکه میگن سه طلاقه کافی نیست

واقعا باید سه بار طلاق بده و رجوع کنن بعد این اتفاق میوفته

اینا درسای ترم پیشم بود ولی یادم رفته😫😂

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
اگه سه بار کلمه طلاق روگفته باشه بله طلاق هست ولی فک کنم اگه توعصبانیت گفته بشه ثاثیرنداره

بله اینم گفت تو اوج عصبانیت گفتم و حالیم نبود انقد ک عصبی بوده امیدوارم حرفش باد هوا شده باشه 

من چیزی ازش نمیپرسم اصلا یبار راجبش حرف زدیم و قرار شد دیگه بهش فکر نکنیم من خیلی گرم باهاش رفتار می ...

ببین ما که شیعه هستیم

عده داریم بعد از طلاق

بعد اگر زن و شوهر تو زمان عده به هم رجوع کنن (مثل آشتی شما) دیگه نیاز به عقد دوباره و ... نیست

به نظرم شوهرت اگر اینا واسش مهمه با یک کسی که اینا رو از مذهبتون بلده مشورت کنه

در کل شما آشتی کردید

نگران نباشبد 

چون پیش خدا اصل بر برگشتن و آشتی زن و شوهر هست نه جدایی شون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

😂👌🏼 خیلی مجازات سختیه  ولی فکر کنم اینکه میگن سه طلاقه کافی نیست واقعا باید سه بار طلاق ب ...

سه بار گفتن طلاق

معنیش سه طلاقه ای که میگن نیست .... معنیش یه بار طلاق میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی چرته ینی چی واقعا درکش سخته 🤦🏻‍♀️ ادم از فکر کردن بهش هم حالت تهوع میگیره همسرم بکنار خود من ...

من که گفتم این غلطه شرع اسلام اینو نمیگه اصلا قانون سه طلاقه نداریم سه بار طلاق بگیری برگردی بهش میگن سه طلاق نه اینکه توی عصبانیت سه بار بگه طلاق بگن سه طلاقه

خیلی چرته ینی چی واقعا درکش سخته 🤦🏻‍♀️ ادم از فکر کردن بهش هم حالت تهوع میگیره همسرم بکنار خود من ...

اینم بگم برای طلاق صیغه قبلش باید مهریتو بده یا تو روش بگی بخشیدم بخشیدم بخشیدم یا بگی گرفتم اونم تو روت بگه باطل میکنم تا باطل بشه برای شیعه اینطوریه بازک به نظرم بکش کنار بگو ترس من اینه اگر این کارو کردی بیا بریم از داناش بپرسیم که مذهبی هستین خیالتون راحت باشه 

بله اینم گفت تو اوج عصبانیت گفتم و حالیم نبود انقد ک عصبی بوده امیدوارم حرفش باد هوا شده باشه 

سه نوع طلاق داریم 

رجعی و بائن و مغلظه

باید بری پیش مولانا 

طلاق شوخی بردار نیست 

کاش میشد ویس فرستاد تو پیام نمیشه توضیح داد

اگه گفته باید برید بپرسید

دنبال بلوط میگردم ندارین؟👀🌲🌳
😂👌🏼 خیلی مجازات سختیه  ولی فکر کنم اینکه میگن سه طلاقه کافی نیست واقعا باید سه بار طلاق ب ...

نه منظور از نظر قانونیشه وگرنه ما که عقد محضری داریم با لفظ طلاق نمیشه  

باید بری سه بار طلاق بگیری یا همون بار اول سه طلاقه بشه مه این موضوع پیش بیاد 

خلاصه بند و تبصره زیاد داریم تا ما زنا بیشتر بدبختی بکشیم