2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 141 پست
اسی بنظرم حتما برین پیش یه عالم بپرسین خیالتون راحت بشه اینقد اذیت نشین 

منم دیگه طاقت ندارم باید باهاش حرف بزنم و ازش بخوام بره از کسی که میدونه بپرسه خیلی استرس بدیه 

انگار اش نخورده و دهن سوخته🤕

آها اگه صیغه اید ک اگه مهریه داشته باشین ک یا باید بهتون داده باشن یا حلال کرده باشین ک اونم شما بای ...

مهریه دارم ولی نه گرفتم ن دادن و نه اینکه حلال کردم 

در این صورت هرچیم گفته باشه قبول نیست؟؟  ینی باطل نمیشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکرده اگه کرده بود می‌گفت عزیزم اگه خودش می‌گه زن و شوهرید پی‌اشو نگیر  لاتجسسوا  من خو ...

انشالله عزیزم

نه دیگه گیر نمیدم بهش با همین فرمون پیش میریم ببینم چی میشه ولی خو این قضیم یبار دیگه مطرح میکنم ببینم میره از عالم بپرسه یا ن 

چطوری اخه ممکنه🥲

گلم بعد سه بار طلاق گفتم طلاق حساب نمیشه این یک

شما باید هزارتا برگه امزار بزنید بخونید

که میخواید رسمی کنید طلاقتون رو خیلی پیچیدست

نگران نباش بعد سه بار طلاق گفتن اینطوری نمیشه یا از خودش در اورده یا چیز دیگه ای👍😊 

سلام گلم این اتفاق تو زندگی منم افتاد همسرم ازروعصبانیت اون حرف روبهم زد. بعد رفتیم پیش یه مولانا گف ...

سلام عزیزم 

جدی میگی ینی از روی عصبانیت قبول نمیشه؟ 

اینم تو عصبانیت حرفی زده ولی من پیشش نبودم پشت سرم گفته ینی ماهم بریم پیش ملا بازم صیغه محرمیت میخونن برامون و تموم میشه ب همین راحتی 

نیاز به حضور خانواده ها هست یا ن عزیزم 

عقد هستین این یعنی زن وشوهر از نظر شرعی از نظر قانونی باید ثبت بشه شما زن وشوهر هستین 

ولی بازم میگم اگه گفته سه طلاقه توی شرع شما باید شما با یکی دیگه ازدواج کنی طلاق بگیری باز زن شوهرت بشی ولی در شرع اسلام اینجوری نیست 

چطور ینی با خوندن خودمون حل میشه 

آره! 

فقط باید ببینی چی گفته 

صیغه ازدواج رو بزن توی گوگل میاره برات 

تو باید یک چیزی در حد یک جمله بگی اونم بگه قبلتُ و تامام😂

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
زنگ بزن به حرم امام رضا مذهبت رو هم بگو بهت میگن  05132020 شماره اش فقط قبلش از شوهرت حتما بپ ...

ممنون گلم ♡

نمیگه بهم که چی گفته بقول خواهرم فکنم فحش ناموسی بخودش داده ک من فلانم اگ دیگ بهش برگردم 🤣🤦🏻‍♀️اخه پسرا ازین کارا زیاد میکنن

ولی بازم باهاش حرف میزنم بعد ب حرم رجوع میکنم بخاطر مشکلم بازم ممنون 

و اینکه اهل سنت فقهشون توی این چیزا خیلی سنگین تر عمل میکنه 

ولی شیعه راحت تر میگیره 

البته من رشته ام الهیات هست و واقعا میبینم نظرات فقه شیعه پشتوانه و درستی بیشتری داره میتونین اگر فقه خودتون سخت گرفت بر اساس فقه شیعه عمل کنین

ولی کلا آخر دنیا نیست اصلاااا نگران نباش با شوهرت برین پبش یک مولوی بگین مشکلتون رو حل میکنه به راحتی براتون 

ممنون گلم ♡ نمیگه بهم که چی گفته بقول خواهرم فکنم فحش ناموسی بخودش داده ک من فلانم اگ دیگ بهش برگرد ...

ازین چیزا که گفته باشه اصلا مهم نیست

حتی اگر قسم خورده باشه هم مهم نیست

خودم آیه اش رو دیدم توی قرآن که خدا شما رو بخاطر قسم های الکی (از سر عصبانیت و اینا) مواخذه نمیکنه🥰