2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 141 پست

سلام گلم این اتفاق تو زندگی منم افتاد همسرم ازروعصبانیت اون حرف روبهم زد. بعد رفتیم پیش یه مولانا گفت اگه ازرو عصبانیت گفته وحالا پشیمونه اون حرف قبول نیست ودوباره دعای محرمیت روواسمون خوند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کنکاش میکنید؟ رها کنید اصلا پرس و جو نکنید.وقتی نمیدونید چی گفته و فقط شک دارید حلال هستید به شو ...

من چیزی ازش نمیپرسم اصلا یبار راجبش حرف زدیم و قرار شد دیگه بهش فکر نکنیم من خیلی گرم باهاش رفتار میکنم عین گذشته ولی اون هنوزم تو چشاش غم داره و نگرانه حس میکنم اینه که منو اذیت میکنه بخاطر همین خواستم ببینم اگ همچین مشکلی باشه چه اتفاقی میوفته

ممنون از دلداریت عزیزم منم از این چیزای مذهب خودمون چیزی سر در نمیارم 🤦🏻‍♀️ اولین باره درگیر این چ ...

زنگ بزن به حرم امام رضا مذهبت رو هم بگو بهت میگن 

05132020 شماره اش

فقط قبلش از شوهرت حتما بپرس که چی گفته

هر چیزی که گفته باشه راهی براش هست حتی اگر گفته باشه 100 طلاقه ات کردمت😂

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
تو کشورای عربی می‌دونم اگه بگه طلقت تا سه بار بهم حرام می‌شید ولی اینجا نمی‌دونم . باید از خودش بپرس ...

ازش نپرسیدم اینو ولی بعد از اشتیمون و بعد از تعریف کردن این قضیه ر*بطه هم برقرار کردیم و چیزی نگفت 

یا خداااا😰😰 زن یکی دیگه بشه چیه دیگه 

قانون اهل تسنن هست اگه گفته سه طلاقه باید زن یکی دیگه بشی باز طلاق بگیری زن خودش بشی ولی اینا الکیه همشهری ما بود بهش گفتن اینجوریه گفت نمیکنم اینکارو زنشو برگردوند

نمیگه که چی گفته لامصب هرکاری کردم نگفت  میگه حتی دیگه نمیتونم ب زبون بیارم 🤦🏻‍♀️

اگه سه بار کلمه طلاق روگفته باشه بله طلاق هست ولی فک کنم اگه توعصبانیت گفته بشه ثاثیرنداره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
ازش نپرسیدم اینو ولی بعد از اشتیمون و بعد از تعریف کردن این قضیه ر*بطه هم برقرار کردیم و چیزی نگفت&n ...

زن و شوهرید دیگه

تازه مسئولیتش با شوهرته خودش قلبا به این عقد باور داره چرا کنکاش می‌کنی؟ بیخیال

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
یعنی سنت ازدواجتون با ما شیعه ها متفاوته اگه مثل ما هستین که همینطوری طلاق نمیگیزن دو طرف باید باشن ...

بله گلم فکر میکنم متفاوت باشه ولی امیدوارم برای طلاق همینطور ک شما میگین حضور دو نفر واجب باشه برای ما هم:((