من چن ساله عقدم و تو این مدت خیلی اختلافات بینمون به وجود اومد که بیشترش هم به خاطر خانواده همسرم بوده البته همسرمم ادم خیلی سیاستمداریه ولی درکل منو خیلی دوست داره، بگذریم خلاصه این اخریا تقریبا 7/8ماهی از هم دور بودیم و قهر سر یه قضیه هایی ک بازم برمیگشت ب خانوادش، حالا تو اون مدت مثل اینک خیلی عصبانی شده و تو عصبانیت حرفی زده و نمیدونم چیزی گفته که خیلی سنگین بوده و خودش میگه نمیدونم الان چه خاکی بریزم سرم،،، الان دوباره میونمون اوکی شده و داریم سعی میکنیم مشکلات گذشترو جبران کنیم ولی اون هنوزم نگرانه و این منو میترسونه، ما اهل تسنن هستیم میخواستم ببینم ممکنه کلمه طلاق و گفته باشه و ما الان جدا شده باشیم؟ سر در نمیارم از این چیزا کسی چیزی میدونه کمک کنه؟
سلام گلم این اتفاق تو زندگی منم افتاد همسرم ازروعصبانیت اون حرف روبهم زد. بعد رفتیم پیش یه مولانا گفت اگه ازرو عصبانیت گفته وحالا پشیمونه اون حرف قبول نیست ودوباره دعای محرمیت روواسمون خوند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا کنکاش میکنید؟ رها کنید اصلا پرس و جو نکنید.وقتی نمیدونید چی گفته و فقط شک دارید حلال هستید به شو ...
من چیزی ازش نمیپرسم اصلا یبار راجبش حرف زدیم و قرار شد دیگه بهش فکر نکنیم من خیلی گرم باهاش رفتار میکنم عین گذشته ولی اون هنوزم تو چشاش غم داره و نگرانه حس میکنم اینه که منو اذیت میکنه بخاطر همین خواستم ببینم اگ همچین مشکلی باشه چه اتفاقی میوفته
قانون اهل تسنن هست اگه گفته سه طلاقه باید زن یکی دیگه بشی باز طلاق بگیری زن خودش بشی ولی اینا الکیه همشهری ما بود بهش گفتن اینجوریه گفت نمیکنم اینکارو زنشو برگردوند